Lansarea

Lansarea
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-92-1
Anul publicării: 2015
Pagini: 270

DESCRIERE

Lansarea - Jeff Walker

Este un ghid prin care eşti invitat să descoperi cel mai sigur mijloc de a-ţi dezvolta afacerea foarte repede. Indiferent dacă ai o afacere sau doar dorinta de a porni una, acum ai la îndemână reteta pentru a avansa cu succes în proiectul tău: o alternativă grozavă pentru lumea digitală aflată în permanentă dezvoltare.

Începând din 1996, Jeff Walker creează lansări de mare succes în mediul online. După ce si-a lansat din pivnita casei, prin propriile forte, prima sa afacere pe internet, el a conceput rapid formula de lansare a unor produse si afaceri ce au avut un răsunet fără precedent, pe baza unui buget modest.

Formula de Lansare a unui Produs, propusă de Jeff Walker în Lansarea, este un proces pas-cu-pas, demonstrat si viabil, care îti descrie modul exact de a lansa eficient un produs. Formula îti arată pur si simplu ce să faci în fiecare etapă, de la tipul de postare ideală pe blog într-un anumit moment, până la modul de alcătuire a fiecărui mail. Fie că te ocupi de o afacere bazată pe un anumit serviciu si vrei să propui anumite produse, controlându-ti timpul de lucru si impactul, fie că esti chiar în faza de început – aceasta este cartea de care ai nevoie pentru a demara în fortă. Aceasta este formula care îti permite să ajungi la un succes masiv.

Imaginează-ti: cum ar fi să realizezi lansări precum cele de la Apple sau ca marile studiouri de la Hollywood? Cum ar fi ca potenţialii tăi clienţi să numere invers, nerăbdători, zilele până când vor putea să-ţi cumpere produsul? Cum fi dacă ai putea să-ţi creezi o poziţie atât de puternică pe piaţa din care faci parte, astfel încât să-ţi elimini fără echivoc concurenţa? Dar mai ales, ai putea să faci toate aceste lucruri indiferent de cât de umilă ar fi afacerea sau bugetul tău.

Începutul fiecărei afaceri este extrem de important, iar fiecare produs si afacere de succes are la bază o lansare inteligentă. Din nefericire, majoritatea antreprenorilor se concentrează mai mult pe pornirea hazardată a unei afaceri decât pe crearea unei lansări mărete. Odată ce a început să predea formula sa practică si altor antreprenori, rezultatele au fost extraordinare. Mici afaceri pornite de acasă s-au aventurat în lansări care au realizat ulterior vânzări de mii si chiar milioane de dolari într-un interval scurt de câteva zile.

Lansarea reprezintă harta drumului spre acea lume prosperă. O lume aproape secretă de antreprenori digitali care îsi câstigă salariul când si în ce mod doresc, prin propriile lansări de produse si afaceri. Walker te introduce în această lume pornind de la propriul exemplu: un tată care stătea acasă îngrijind copiii, după ce renuntase la sluijba sa corporatistă, ajunge la statutul unui antreprenor care se poate lăuda cu venituri de şase cifre realizate în şapte zile.

Cum se poate realiza trecerea de la traiul cu ajutorul bonurilor de masă ca ajutor social la veniturile remarcabile de şase cifre? De ce reprezintă declanşatorii mentali, împreună cu secventele şi povestea de lansare, pietrele de temelie ale lansării tale de succes? Cum poti să îi atragi si să îi păstrezi pe clienţii tăi potenţiali? Walker îti recomandă parcurgerea unei serii de etape bine elaborate si clar delimitate, precum si alcătuirea unei cuprinzătoare si utile liste de adrese de mail. Lansarea îti dezvăluie, în cele din urmă, procesul creării unei afaceri din… nimic.

Jeff Walker este creatorul faimoasei Formule de Lansare a unui Produs. El a schimbat complet modul în care se fac vânzările online. Datorită formulei sale inovatoare, Walker a devenit unul dintre cei mai mari antreprenori şi instructori de marketing din lume. Folosită de mii de antreprenori pe sute de piete si nise diferite, formula a constituit baza pentru lansări de produse de mare succes.

Înainte ca Jeff să creeze si să predea Formula de Lansare a unui Produs, aproape nimeni din lumea antreprenorilor online nu vorbea despre „lansări de produse”, iar ideea de „zi de un milion de dolari” părea aproape ridicolă. În prezent însă, în lumea de după aparitia Formulei de Lansare a unui Produs, lansările de un milion (şi chiar mai multe milioane) de dolari de-abia dacă mai impresionează pe cineva. Aproape că au devenit rutină.

Instruirea lui Walker cu privire la marketing şi lansări a avut un impact fenomenal. El a sfătuit si ajutat tot felul de experti în domeniu precum Tony Robbins, Brendon Burchard, Dan Kennedy, Bill Glazer, Rich Schefren, Frank Kern, Dean Graziosi, Yanik Silver, Greg Clement. Dar tehnicile lui nu sunt doar pentru cei mai mari guru. Mii de oameni obisnuiti au renuntat la slujbele lor si au dezvoltat afaceri serioase, generând vânzări de mai mult de 500 de milioane de dolari. Cifra continuă să crească în fiecare zi.

CUPRINS:

Capitolul 1 - De la tată care stătea acasă la venituri de şase cifre, în şapte zile
Capitolul 2 - De la bonuri de masă ca ajutor social la venituri de şase cifre: Formula de Lansare a unui Produs explicată
Capitolul 3 - Licenţă pentru a tipări bani: Lista ta
Capitolul 4 - Scrisoarea de Vânzări Răsturnată: Cum să-ţi vinzi lucrurile ca nebunul, fără să fii „negustor"
Capitolul 5 - Arme de influenţare în masă: Declanşatorii mentali

Capitolul 6 - Focul de avertizare: Pre-prelansarea ta
Capitolul 7 - Vinde-le ceea ce vor: Magia Prelansării
Capitolul 8 - Arată-mi banii: E timpul pentru Lansare!
Capitolul 9 - Cum să porneşti de la zero: Lansarea Seminţei
Capitolul 10 - Cum am făcut un milion de dolari într-o singură oră: Lansarea JV

Capitolul 11 - Crearea unei afaceri din nimic: Formula de Lansare de Afaceri
Capitolul 12 - Crearea unei afaceri pe care s-o iubeşti
Capitolul 13- O reţetă pentru o viaţă măreaţă
Capitolul 14 - Este timpul tău să lansezi
Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec