La Ceruri şi înapoi

La Ceruri şi înapoi
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-62-2
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 210
Format: 13x20

DESCRIERE

Relatarea extraordinară a unui medic despre moarte, ceruri, îngeri şi revenirea la viaţă: Întâmplare adevărată

Un accident de caiac, în timpul unei aventuri în America de Sud, a trimis o femeie la ceruri, unde ea a trăit pacea şi bucuria lui Dumnezeu, a simţit îngerii şi a revenit la viaţă.În 1999, în regiunea Los Ríos din Chile, dr. Mary Neal, chirurg ortoped, soţie devotată şi mamă iubitoare, s-a înecat într-un accident de caiac. În timp ce cobora o cascadă, caiacul ei s-a blocat la fundul apei şi ea a fost complet acoperită. În ciuda eforturilor de salvare, Mary a rămas prea mult timp sub apă şi, drept urmare, a murit.

La Ceruri şi înapoi este povestirea remarcabilă a călătoriei sale spirituale şi descrie ce s-a întâmplat în trecerea de la viaţă la moarte, la viaţa eternă şi înapoi la viaţa pământeană. Prezentând în detaliu sentimentele ei, mediul ceresc, comunicarea cu îngerii şi tristeţea profundă când şi-a dat seama că nu-i venise vremea, Mary ne împărtăşeşte experienţa captivantă a unui miracol din zilele noastre.

Viaţa lui Mary s-a schimbat definitiv prin înţelegerea misiunii ei personale pe Pământ, prin conştientizarea lui Dumnezeu, prin relaţia apropiată cu Iisus Hristos, iar călătoria ei spirituală a fost brusc întărită de experienţa directă din ceruri. La ceruri şi înapoi vă va refamiliariza cu speranţa, cu uimirea şi cu promisiunea cerurilor, îmbogăţindu-vă credinţa şi calea proprie cu Dumnezeu.
Caracteristici
Numărul de pagini: 210
Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 1,175
I.S.B.N.: 978-606-8420-62-2
Traducerea din limba engleză: prof. dr. Mihai POPESCU
Titlul original: To Heaven and Back: A Doctor`s Extraordinary Account of Her Death, Heaven, Angels, and Life Again: A True Story

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0219 sec