Kybalion. Cunoasterea ezoterica a lumii

Kybalion. Cunoasterea ezoterica a lumii
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8566-25-2
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Kybalion este una dintre cele mai misterioase si mai controversate lucrari ezoterice scrise vreodata — si, fara indoiala, cel mai popular si mai influent volum de filosofie ezoterica din secolul al XX-lea.

Inspirata, dupa cum se crede, din intelepciunea Greciei si a Egiptului antic, Kybalion a fost atribuita, inca de la prima sa aparitie, in 1908, unor criptici „Trei Initiati”. Identitatea acestora precum si natura misterioaselor invataturi hermetice care au stat la baza conceperii cartii au fost subiectul unor controverse indelungate.

Kybalion: Editia definitiva prezinta prima analiza completa a acestei lucrari de intelepciune oculta practica. Intr-o introducere antrenanta, Philip Deslippe, specialist in probleme religioase, analizeaza cu competenta contextul, istoria si influenta considerabila a cartii (inclusiv faptul ca a constituit o sursa de inspiratie spirituala pentru o paleta variata de comunitati, de la New Thought la Black Nationalism). De asemenea, Deslippe realizeaza o schita biografica a acestui autor influent si subtil, William Walker Atkinson.

Prezenta editie speciala cuprinde atat textul original al lucrarii Kybalion, cat si publicarea in premiera a unei alte lucrari anterior necunoscute apartinand lui Atkinson: Cele sapte legi cosmice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Ezoterism

Created in 0.046 sec