Karuna: Vindecarea naturala cu îngeri, arhangheli si lumina

Karuna: Vindecarea naturala cu îngeri, arhangheli si lumina
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 206

DESCRIERE

Karuna: Vindecarea naturala cu îngeri, arhangheli si lumina

"Sper ca lucrarea aceasta sa fie de ajutor tuturor celor ce o vor citi si sa ii ajute pe toti sa desluseasca cateva din "trucurile" vindecarii prin Compasiune si Lumina. As dori ca aceasta carte sa fie un mic ghid care sa va introduca in minunata lume a terapiilor energetice prin cultivarea valorilor si virtutilor fundamentale ale Spiritului uman: Iubirea Neconditionata, Compasiunea, Lumina, Pacea si Iertarea. Fie ca lectura acestei carti si a celor care vor urma sa va aduca Lumina, cunoastere si inspiratie!"

( Risvan Vlad Rusu)

Raspândirea din ce în ce mai larga a utilizarii tehnicilor de vindecare complementare/alternative, în special a metodelor energetice din categoria Reiki este un fenomen vizibil existent si la noi în tara.

Daca în Statele Unite sau pe alte meleaguri metoda Reiki este nu numai utilizata, dar si bine fundamentata ca practica independenta din punct de vedere legal, în România explorarea implicatiilor medicale ale sistemelor Reiki este abia la început.

Legislatura face toate eforturile posibile pentru a facilita practica acestor metode complementare desi, din pacate, înca multi medici de diverse specializari sunt cel putin sceptici în a aplica (sau chiar recomanda) un ajutor "paramedical".

Tocmai în speranta popularizarii metodelor de vindecare alternative - în particular a sistemelor Karuna - am decis sa editam acesta lucrare care se adreseaza atât practicantilor Reiki, cât si celor interesati de îmbogatirea bagajului de cunostinte în ce priveste vindecarea, iubirea, compasiunea si iertarea.

Simbolurile, meditatiile, utilizarile tehnicilor specifice, incântarile si intonarile Karuna sunt exploatate în aceasta lucrare pe larg, pe domenii distincte, acordându-se o atentie sporita aplicatiilor terapeutice.

Totul pentru ca studentii sa fie mult mai bine informati. Pâna la urma, scopul principal al profesorului este sa îi formeze pe altii sa continue acest drum dificil, dar plin de împliniri, succese si satisfactii.

Lucrarea de fata prezinta, de asemenea, corelatiile necesare si, în mod evident, logice dintre sistemul de vindecare Karuna si lucrul cu Sfintii Arhangheli, studiul acestora fiind îmbogatit de o serie de aplicatii de natura practica deosebit de utile precum si de expunerea utilizarilor practice ale unor rugaciuni si acatiste în scopuri de vindecare.

Analiza problemelor de karma nu lipseste nici ea, aceasta fiind strâns legata de aplicatiile sistemului tratat în lucrare.

Lucrarea se adreseaza în principal studentilor care au urmat cursurile de Karuna Reiki, în speranta ca va reprezenta un material aditional valoros care sa completeze manualele oficiale, însa oricine, de la simpli "curiosi" si pâna la cei interesati în lumina, îngeri, arhangheli sau în probleme de karma poate profita de pe urma acestei lucrari.

Cartea de fata poate fi utilizata ca si manual de studiu al sistemului Karuna de catre colegii nostri maestrii si profesori la cursurile sustinute de acestia, în masura în care, bineînteles, rezoneaza cu tipul de informatie prezentata.

Incercam prin aceasta carte sa raspundem nevoii de cunoastere superioara a multitudinii de persoane care simt ca a venit vremea sa stie mai mult. Parapsihologia, psihotronica, extrasensologia cunosc în perioada actuala un adevarat boom. Aproape zilnic în presa se publica articole despre fenomene psi curioase, oameni cu diferite posibilitati paranormale.

Oameni de stiinta din multe tari s-au interesat în mod serios de aceasta problema. Rezultatele stiintifice obtinute în ultimele doua decenii, privind studierea fenomenelor paranormale, permit examinarea acestora de pe pozitii noi: ca posibilitati ale omului, existând în mod real, dar necercetate în profunzimea lor pâna în prezent.

"Posibilitatile omului sunt nelimitate" sustine marele maestru Albert V. Ignatenko, iar autorul doreste sa acorde "omului" o mâna de ajutor pentru a-si dezvolta la maxim aceste posibilitati...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec