Karma si reincarnarea - Dezvaluirea celor 800 de vieti ale fiecaruia in drumul catre iluminare

Karma si reincarnarea - Dezvaluirea celor 800 de vieti ale fiecaruia in drumul catre iluminare
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-552-3
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 416
Format: 13x20

DESCRIERE

Aceasta e prima carte în care Barbara Martin propune o descriere (inspirată şi originală) a complicatei lumi în care se petrece renaşterea spirituală. Ea şi coautorul cărţii, Dimitri Moraitis, dezvăluie cum văd ei viaţa de după moarte — pe baza explorărilor făcute personal, precum şi a copleşitoarelor incursiuni clarvăzătoare în lumile spiritului.

Un autentic miracol — într-un singur volum, cu informaţie complet accesibilă pentru publicul larg — cartea de faţă e perfectă pentru aceia care vor să facă primii paşi pe calea dezvoltării spirituale, dar şi pentru cei care au permanent aspiraţii de această natură.

Fie că o citiţi ca pe un îndrumar extrem de concret pentru a intra şi a ieşi din ciclul karmic, fie că o luaţi drept un ghid într-un itinerar spiritual, cartea aceasta este o descriere a felului în care funcţionează reîncarnarea.

Lucrarea îmbină imaginea lumii de dincolo cu mecanismele karmei, oferă sfaturi utile şi instrumente pentru a evita karma ostilă, apropie cititorii de scopul lor fundamental, acela de a ajunge la perfecţiunea spirituală.

Există viaţă după moarte, iar Barbara Martin a văzut-o!

„Noi toţi am trăit o extraordinară serie de vieţi, care ne-au condus la experienţa actuală. Iar viaţa pe care o trăim acum ne va pregăti pentru vieţile ce vor veni.“
BARBARA MARTIN

BARBARA Y. MARTIN, autor recunoscut la nivel internaţional şi specialist în aură, este unul dintre clarvăzătorii şi îndrumătorii spirituali de top ai vremurilor noastre, cu o carieră de peste patruzeci de ani. Supranumită, în mod afectuos, „Mozart al metafizicii“, s a născut cu darul de a vedea aura şi alte fenomene spirituale în cele mai mici detalii. A învăţat mii de oameni să şi îmbunătăţească viaţa, dezvoltându şi latura spirituală.
Martin este coautoarea cărţii Schimbă ţi aura, schimbă ţi viaţa!, distinsă cu multe premii şi publicată deja în treizeci de ţări, şi a volumului Puterea vindecătoare a aurei, câştigătoare a premiului Benjamin Franklin Book şi aprobată de specialişti din domeniul medical — printre care dr. C. Norman Shealy şi dr. Richard Gerber.

DIMITRI MORAITIS este cofondator şi director executiv al Institului de Arte Spirituale, organizaţie educaţională şi editorială care ajută oamenii să şi înţeleagă şi să şi dezvolte latura spirituală prin intermediul cărţilor, CD urilor, cursurilor, workshop-urilor şi seminariilor. Conduce cursurile şi work­shop-urile oferite de institut şi este licenţiat în arte plastice la Universitatea din New York. Dimitri Moraitis este un desăvârşit îndrumător spiritual şi vindecător şi a ţinut prelegeri împreună cu Barbara Martin pe tot teritoriul SUA. Este coautorul cărţilor Schimbă ţi aura, schimbă ţi viaţa! şi Puterea vindecătoare a aurei.


Titlu original: Karma and Reincarnation: Unlocking Your 800 Lives to Enlightenment

Traducător: Ana-Maria Oglinda

Copertă: Griffon and Swans, www.griffon.ro

Anul apariției: 2014

Număr pagini: 416

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-606-588-552-3

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec