Jurnalul unui tocilar - Philip Osbourne

Jurnalul unui tocilar - Philip Osbourne
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-33-0814-7
Anul publicării: 2016
Pagini: 159
Format: 13x20

DESCRIERE

Phil are 12 ani si este tipul clasic de tocilar, indragostit in secret de Lauren, pe care ar vrea sa o cucereasca. Se inscrie la un curs de scrima si devine campion, moment in care inventeaza un personaj imaginar, varul Mike. Mike e puternic, castiga mereu, Phil e slab si pierde. Dar vietile lor se vor incrucisa tot mai mult, iar esafodajul minciunilor pe care le spune Phil va deveni extrem de periculos. Doua jurnale tinute de acelasi baiat: un mic geniu tocilar si un campion al inimilor.
    „Phil e un mare mincinos, dar si un tip foarte destept, care intra in tot felul de necazuri. Apoi, eu sunt cea care trebuie sa-l salveze... OK, recunosc ca si gasca lui de tocilari simpatici e mereu alaturi de el... pacat ca sunt atat de aberanti! In acest jurnal Phil va va povesti aventurile lui incredibile, dar foarte amuzante. O fi Phil cam caraghios, dar un lucru e sigur: cu el nu te plictisesti niciodata!“ - Elen, sora lui Phil

    Fragment din jurnal:

    "Inainte de Joey

    Draga Jurnalule, inainte sa-ti povestesc ce mi-a zis Joey, as vrea sa-ti mai spun cate ceva despre el. E un tip care are o perceptie destul de ciudata asupra timpului: INTOTDEAUNA INTARZIE LA SCOALA, dar AJUNGE LA UN CONCERT CU 8 H MAI DEVREME. La ore, cand n-a invatat, Joey vine intotdeauna cu aceeasi scuza: A MURIT CINEVA DIN FAMILIA LUI. Am facut vreo doua-trei calcule si SE PARE CA BUNICA LUI A MURIT SI A INVIAT DE CEL PUTIN NOUA ORI.
    Intr-o zi i-a spus profesorului: "Urasc scoala, imi vine s-o iau razna cand aud de ea. Nici nu invat bine o chestie, ca TRECETI deja la alta!".
    In acel moment, am inteles ca in componenta creierului sau intrau urmatoarele:
    5% Nume
    3% Numere de telefon
    2% Chestii pe care trebuie sa le stii pentru scoala
    90% Postari pe Facebook."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0163 sec