JURNALUL MEU TRASNIT PENTRU VACANTA

JURNALUL MEU TRASNIT PENTRU VACANTA
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-47-2086-6
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 144

DESCRIERE

Bestseller-ul international JURNALUL MEU TRASNIT (Wreck This Journal) al faimoasei artiste si autoare Keri Smith continua in Romania cu JURNALUL MEU TRASNIT PENTRU VACANTA! Te poti bucura de el pe toata perioada vacantelor si calatoriilor, oriunde te-ai afla in lume! Contine provocari noi, pentru aer liber, dar si multe activitati preferate din jurnalul anterior. Iesi din casa! - este timpul sa pornesti intr-o noua aventura si sa umpli paginile jurnalului cu tot felul de obiecte trasnite, sa desenezi, sa mazgalesti si sa distrugi paginile, dar nu oricum, ci intr-un mod creativ. Nu uita motto-ul lui Keri Smith: A CREA INSEAMNA A DISTRUGE.

De oriunde ai incepe si oriunde te-ai opri, aceasta carte iti ofera mereu ceva interesant de facut. Este o explorare a insasi creativitatii.

(Buffalo News)

Keri Smith este o binecunoscuta artista conceptuala canadiana, autoarea a numeroase bestseller-uri despre creativitate: Wreck This Journal/ Jurnalul meu trasnit, This Is Not a Book/ Aceasta nu este o carte, How to Be an Explorer of the World/ Cum sa fii un explorator al lumii, Mess / Manualul accidentelor si greselilor, Finish This Book / Termina aceasta carte si multe altele - carți aparute in romaneste la Editura Paralela 45. Keri Smith isi incurajeaza cititorii sa se angajeze intr-un proces activ de distrugere a cartilor: ii invita sa gaureasca paginile, sa le pateze cu tot felul de substante, sucuri, cafea, sa le acopere de pamant sau sa le ude cu picaturi de ploaie... si multe alte sugestii trasnite. Gratie sensibilitatii unice a autoarei, fiecare dintre noi descopera o arta noua si o metoda unica de a aborda scrierea unui jurnal si de a uita de angoasa paginii albe, angajandu-se intr-un proces cu totul creativ

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.041 sec