JURNALUL MEU TRASNIT

JURNALUL MEU TRASNIT
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 192

DESCRIERE

Incredibil de amuzant, creativ si eliberator!

Pentru copii de la 8 ani, pentru tineri si adulti!

Un bestseller absolut al celebrei ilustratoare Keri Smith (New York Times, Amazon. com, Washington Post, People, Hallmark) vandut in milioane de exemplare.

Completati acest jurnal si veti descoperi modalitati nebanuite de a va descoperi, de a scapa de lipsa de inspiratie, de a comunica cu voi insiva si cu prietenii vostri.

DISTRUGE! MAZGALESTE! TARASTE! PICTEAZA acest JURNAL!

In timpul utilizarii acestei carti te vei murdari. S-ar putea sa fii complet acoperit de vopsea... si de multe alte substante, unele chiar neobisnuite. Te vei uda. Va trebui sa faci lucruri care te vor pune in incurcatura. E posibil sa te intristezi când iti vei aminti cum arata cartea la inceput. Vei descoperi insa distrugerea creativa peste tot in jurul tau. Si vei incepe sa traiesti din ce in ce mai nechibzuit...

Pentru toti cei care si-au dorit si nu au reusit sa creeze un jurnal, acum exista Jurnalul meu trasnit, o carte ilustrata care dispune de o colectie subversiva de sarcini haioase si provocatoare.

Traim intr-o societate in care multi dintre noi trebuie sa cerem voie sa taiem, taram, distrugem lucruri in incercarea de a ne distanta de tot ce e urat si rau in viata noastra - un motiv în plus pentru a ne bucura ca exista acest jurnal.

Urmati instructiunile si veti creea cel mai trasnit jurnal!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.051 sec