Jurnalul bolivian

Jurnalul bolivian
Preț: 28,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 312
Format: 13x20
Categoria: Memorii/Jurnale

DESCRIERE

Prefata de Camilo Guevara
Introducere de Fidel Castro
Traducere din limba spaniola si note de Diana Salim


Cele doua volume de memorii ale lui Che Guevara, Jurnalul revolutiei cubaneze si Jurnalul bolivian, au stat la baza filmului Che, realizat in 2008 de Steven Soderbergh, cu Benicio del Toro in rolul principal – film distins cu premiul Festivalului de la Cannes si premiul Goya, pentru cea mai buna interpretare si cea mai buna productie.

„Orice actiune a noastra e un strigat de razboi impotriva imperialismului... Oriunde ne-ar surprinde moartea, fie ea binevenita cita vreme strigatul nostru de lupta a ajuns la o ureche receptiva si o alta mina se intinde sa ne preia armele...” (Ernesto Che Guevara)

„Jurnalul este expresia vie a unei personalitati iesite din comun ; o lectie despre lupta de gherila scrisa la cald, sub tensiunea fiecarei zile ; pulbere inflamabila, demonstratie adevarata ca poporul latinoamerican nu e neputincios in fata inrobitorilor de popoare si a armatelor lor mercenare. In asta consta valoarea lui si asta a impiedicat, pina in ziua de azi, publicarea lui.” (Fidel Castro)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.025 sec