Jurnalele lui Carrie

Jurnalele lui Carrie
Preț: 29,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 348
Format: 10,6x18
Categoria: Chick Lit

DESCRIERE

Candace Bushnell este autoarea romanului care a stat la baza celebrului serial Totul despre sex, distins cu opt Globuri de Aur.

Traducere din limba engleza de Alina Popescu

Jurnalele lui Carrie urmaresc adolescenta plina de peri­petii a lui Carrie Bradshaw, indragita eroina din serialul Totul despre sex, intorcindu-se in timp pina la ultimii ani de liceu. Carrie este cea mai mare dintre cele trei fete neastimparate ale unui vaduv si locuieste in ora­selul Castlebury din Connecticut, unde viseaza sa ajunga scriitoare si sa traiasca intr-o buna zi la New York. Viata de liceu este extrem de palpitanta, fiind condimen­tata de rivalitati intre clici si competitii acerbe intre adolescentele aflate in cautarea marii iubiri. Lucrurile se complica si mai mult cind fermecatorul Sebastian Kydd, la care rivnesc toate fetele din oras, se transfera la Liceul Castlebury. Nostima, inteligenta si mereu plina de surprize, Carrie reuseste sa-l cucereasca pe Sebastian, insa pastrarea cuceririi sale se dovedeste cumplit de dificila, mai ales cind cea mai buna prietena e dispusa s-o tradeze pentru a-i fura iubitul. Jurnalele lui Carrie este o carte despre maturizare, prietenie si iubire, scrisa in maniera degajata si ingenioasa cu care Candace Bushnell si-a obisnuit cititorii.

„Carrie Bradshaw e un personaj exemplar si, de-a lungul anilor, oamenii m-au intrebat cum a facut primii pasi in viata. E o fata care evolueaza, care vrea mai mult si care simte nevoia sa-si gaseasca singura drumul in lume. Mi-am dorit intotdeauna sa scriu o poveste a maturizarii,
care sa aiba drept personaj o tinara ce vrea cu orice chip sa traiasca la New York. Si cine altcineva ar fi mai potrivit sa se imbarce in aceasta calatorie decit Carrie Bradshaw?” (Candace Bushnell)

„Cu mult umor si inteligenta, Carrie istoriseste palpitantele peripetii ale ultimului an petrecut la
un mic liceu din Connecticut.” (Publishers Weekly)

„Prin Jurnalele lui Carrie, Candace Bushnell tinteste la ceva ambitios: sa puna in scena un alt capitol din povestea unui personaj indragit, care sta pe propriile picioare.” (Entertainment Weekly)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.036 sec