Jumanji

Jumanji
Preț: 29,30 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Rămaşi singuri acasă, Judy şi Peter se plictisesc teribil. Dar odată ce descoperă JUMANJI, un joc misterios, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Ultimele rânduri de la instrucțiuni, scrise cu litere mari, nu le spun nimic celor doi frați: „ODATĂ CE AȚI ÎNCEPUT UN JOC JUMANJI, EL NU SE VA SFÂRȘI PÂNĂ CÂND UN JUCĂTOR NU VA AJUNGE ÎN ORAȘUL DE AUR.“

În clipa în care un leu – un leu adevărat, mare și înfricoșător – intră în sufragerie, cei doi încearcă să pună capăt jocului, dar își dau seama că trebuie să continue să dea cu zarul. Împietriți de spaimă, știu că trebuie să traverseze jungla, să se ferească de turmele de rinoceri care distrug totul în calea lor, de șerpi uriași și de cetele de maimuțe și să se descurce singuri până la sfârșit.

Cartea a stat la baza unor ecranizări de succes: Jumanji (1995), în regia lui Joe Johnston,  și Jumanji. Aventuri în junglă (2017), în regia lui Jake Kasdan.

 

Premii: Caldecott Medal (1982), Kentucky Bluegrass Award (1983), Washington Children's Choice Picture Book Award (1984), Golden Archer Award for Primary (1996), Boston Globe-Horn Book Award Nominee for Picture Book - Honor Book (1981), California Young Readers Medal Nominee for Intermediate (1985), National Book Award Finalist for Children's Books, Picture Books (1982)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.056 sec