JOCURI DIDACTICE pentru formarea si dezvoltarea unor competente la elevii din invatamantul primar, clasele a I-a si a II-a

JOCURI DIDACTICE pentru formarea si dezvoltarea unor competente la elevii din  invatamantul primar, clasele a I-a si a II-a
Preț: 16,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-135-779-9
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 128
Format: 20,5x26

DESCRIERE

Dacă jocul este un impuls irezistibil prin care fiecare copil îşi modelează propria-i statuie, atunci cu prisosinţă procesul de predare-învăţare este cadrul potrivit pentru atingerea acestei ţinte; elev şi cadru didactic conlucrează, generează acele forţe necesare formării şi informării.

Pornind de la litere jucăuşe, încurcături de limbă, prin jocuri de-a numărătoarea, desene cu numere, spre adevăr şi minciună, cu mi ngea prin tunel, copilul uimit, interesat şi entuziasmat învaţă să comunice, înţelege ce este matematica, se descoperă ca om, contribuie la sănătatea şi motricitatea proprie.

Lucrarea de faţă a fost realizată pentru a răspunde conţinuturilor specifice curriculumului claselor I şi a II-a. Aceasta expune, explică folosind drept criteriu de ordonare disciplina şcolară, dar şi dificultatea în abordare, jocuri didactice incitante, atractive, instructive, generatoare ale unor competenţe fundamentale în formarea personalităţii copilului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec