Jocul lui Dumnezeu

Jocul lui Dumnezeu
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 304
Format: 13x20
Categoria: Divinatie

DESCRIERE

Toate energiile benefice, elevate, sublime din interiorul fiintei fiecaruia dintre noi, rezoneaza cu o realitate exterioara corespunzatoare, energii ale macrocosmosului, inalte, universale, eterne, ce poarta numele de ingeri.

Mitul ingerilor este atat de raspandit in intreaga lume incat practic nu exista popor care sa nu vorbeasca despre ei. Sunt cunoscuti ca ingeri in traditia crestina, ca deva in traditiile orientale si sub multe alte nume. Ei sunt creati de Dumnezeu ca mesageri divini ce ghideaza, sprijina si protejeaza lumea.

Aura de mister care-i inconjoara e o pavaza ce se cere patrunsa, prin curiozitate si dragoste. Oricat de indepartati ar parea de lumea noastra fizica, exista exemple de netagaduit ca realul lor e aievea, mana lor putand oricand sa o atinga pe a noastra.

Daca avem ochii deschisi, daca urechile asculta si inima e treaza, putem intalni ingeri, cu adevarat, in orice moment, in orice loc ne-am afla. Ei fac parte integranta din univers si in fiecare clipa ne putem deschide pentru a-i percepe.

Din Cuprins:

Cine sunt eu? Ce si cine sunt ingerii? Ierarhiile angelice. Ingerii pazitori. Atribute si functii ale ingerilor. Salasul ingerilor. Evolutia spirituala. Spiritele naturii. Ingerii elementelor. Modalitati de contactare a ingerilor. Dovezi stiintifice ale existentei ingerilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.061 sec