JAVA FARĂ MISTERE - GHID PENTRU AUTODIDACŢI

JAVA FARĂ MISTERE - GHID PENTRU AUTODIDACŢI
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2006
Pagini: 336
Format: 18x23
Categoria: Calculatoare

DESCRIERE

In sfarsit, puteti invata sa scrieti rapid programe Java functionale si bine proiectate. Va veti distra in timp ce veti deprinde conceptele limbajului de programare Java, care va vor ajuta sa scrieti programe Java robuste. Acest ghid uimitor va pune la dispozitie instructiuni pas cu pas, in termeni accesibili si usor de inteles, cu o multime de exemple.

Mai intai veti invata ce este si cum functioneaza un program pentru calculator, apoi veti vedea cat de usor si de simplu este sa scrieti instructiuni Java. In continuare, veti aprofunda elementele de baza ale limbajului, veti descoperi rolul expresiilor si al instructiunilor, veti afla ce sunt matricele si clasele, cum se face tratarea exceptiilor si ce inseamna JDBC. Incluzand un set de intrebari recapitulative la sfarsitul fiecarui capitol, precum si un examen final, aceasta carte va va ajuta sa rulati programe Java mai repede decat v-ati putea imagina.

Destul de simpla pentru un incepator, dar suficient de profunda pentru un utilizator avansat, Java fara mistere este calea cea mai scurta catre stapanirea limbajului Java.

ACEST VOLUM UNIC PENTRU AUTOINSTRUIRE VA OFERA:

O cale simpla de a intelege limbajul Java
Un set de intrebari recapitulative la sfarsitul fiecarui capitol
Un examen final la sfarsitul cartii
Explicatii clare, fara jargon tehnic inutil
O abordare care va ajuta sa economisiti timp pretios

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.051 sec