Iubirea infinita este singurul adevar, restul este iluzie. Demascarea lumii viselor pe care noi o credem reala

Iubirea infinita este singurul adevar, restul este iluzie. Demascarea lumii viselor pe care noi o credem reala
Preț: 31,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 328
Format: 13x20
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Niciodata pana acum nu s-a mai explicat in vreo carte cu atata limpezime de ce realitatea „fizica” este doar o iluzie care exista numai in creierele noastre.

Informatiile lui David Icke, prezentate pe intelesul tuturor, sunt o demascare epocala atat a iluziei pe care o credem „reala” cat si a felului in care aceasta iluzie este generata si manipulata pentru a ne intemnita intr-o realitate falsa.

Icke explica cum „traim” intr-un „internet holografic” in care creierele noastre sunt conectate la un „computer” central care ne alimenteaza aceeasi realitate colectiva pe care o decodificam din formele de unda si semnalele electrice in „lumea” holografica tridimensionala pe care toti credem ca o vedem.

Asa-numitele „mistere” ale vietii se dizolva la fiecare pagina: Cine suntem noi? Ce facem aici? Ce este corpul uman si cum se poate opri „imbatranirea” lui? Cine ne controleaza realitatea? De ce exista atat de multe razboaie, foamete, suferinta si stres? Ce este „mintea” si „emotia” si de ce acestea ne controleaza? Aceste intrebari si multe altele sunt explicate cu o coerenta si o simplitate rareori intalnite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec