Iubește-i sau îi pierzi; Beverly Kaye si Sharon Jordan–Evans

Iubește-i sau îi pierzi; Beverly Kaye si Sharon Jordan–Evans
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-07-5
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Este deja arhicunoscut faptul că înlocuirea angajaților unei firme atrage după sine costuri considerabile, de până la 200% din valoarea salariilor anuale ale acestora. Iată de ce retenția personalului constituie în prezent una dintre temele majore ale mediului de business. Numeroase sondaje au relevat faptul că angajații multor companii sunt nemulțumiți de diverse aspecte și, de aceea, prestația profesională a acestora nu se desfășoară la întregul lor potențial.

Cunoașterea problemelor importante din perspectiva angajaților, stabilirea rolului managerilor și al supervizorilor, precum și conceperea unui set de tehnici în măsură să genereze un mediu de lucru productiv, în concordanță cu nevoile, așteptările și valorile angajaților sunt lucruri esențiale de care în prezent orice companie trebuie să țină cont în scopul retenției personalului.
Bestseller-ul Iubește-i sau îi pierzi: Cum determini oamenii buni să rămână (Love ‘em or lose ‘em:  Getting good people to stay) pune la dispoziția managerilor din orice domeniu nu mai puțin de 26 de strategii, de la A la Z, prin care aceștia pot identifica subiectele de interes pentru propriii angajați și, în felul acesta, îi pot menține implicați și motivați. Prin intermediul acestei cărți audio veți avea acces la numeroase exemple și situații nu doar de factură locală, ci și internațională, ca o reflectare firească a faptului că această lucrare a fost până în prezent tradusă în 23 de limbi, reușind astfel să învingă barierele geografice sau culturale.

Dr. Beverly Kaye – fondatoare și președinte al organizației Career Systems International, este autoare de cărți și consultant care se bucură de apreciere și notorietate internațională în domenii precum dezvoltarea profesională, retenția și stimularea personalului, sau mentoring-ul. Timp de 30 de ani, Dr. Kaye a susținut mii de discursuri în cadrul unor conferințe profesionale și în fața unor auditorii de business din întreaga lume. Este autoarea unor titluri primite cu entuziasm de numeroși cititori la nivel mondial – Up is not the only way (Sus nu e singura cale), Love ‘em or lose ‘em: Getting good people to stay (Iubește-i sau îi pierzi: Cum determini oamenii buni să rămână), sau Love it, don’t leave it: 26 ways to get what you want at work (Iubește-l, nu-l abandona: 26 de modalități pentru a obține ceea ce vrei de la jobul tău).

Sharon Jordan-Evans – este în prezent considerată unul dintre pionierii domeniului retenției și motivării personalului. După terminarea colegiului, Sharon a lucrat ca igienist dentar, timp în care și-a deschis propria afacere de consultanță, prin care a contribuit la organizarea unui program de asistență dentară pe scară largă pentru azile de bătrâni. În această calitate, interesul ei pentru organizații și probleme ca fluctuația de personal a crescut, astfel încât a revenit pe băncile școlii și, în anul 1987, și-a obținut titlul de Master în dezvoltare organizațională. În 1996 a cunoscut-o pe Beverly Kaye – împreună au făcut o echipă excelentă și și-au unit forțele pentru a concepe și dezvolta programe de retenție a angajaților talentați. Cartea Love ‘em or leave ‘em (iubește-i sau îi pierzi) se numără printre cărțile de business cel mai bine vândute ale tuturor timpurilor.  Nu mai puțin de 500 de companii de top au apelat la Jordan-Evans și la compania ei, Jordan-Evans Group, pentru a lucra cu cei mai valoroși angajați ai acestora.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare Personala

Created in 1.647 sec