Istorie. Teste pentru noul BAC 2010

Istorie. Teste pentru noul BAC 2010
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 128
Format: 14,5x22,5
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde teste concepute special pentru a asigura trecerea de la modelul centrat pe obiective la modelul centrat pe competente, tinand cont de faptul ca familiarizarea elevilor cu specificul probei scrise la istorie se realizeaza prin formarea de priceperi, obisnuinte de invatare, descoperire, argumentare. In acest scop au fost precizate noua structura, succesiunea si continutul itemilor.

Adresate elevilor si profesorilor care pregatesc examenul de bacalaureat la istorie in anul 2010, testele prezentate pot constitui modele orientative ale unor situatii specifice de realizare a competentelor si a continuturilor din programa scolara pentru examen, fiind alcatuite in urma publicarii modelului de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Lucrarea contine 14 variante de teste corespunzatoare temelor din programa pentru examenul de bacalaureat la istorie, insotite de baremele respective, fapt care permite elevilor sa-si verifice din timp cunostintele si sa depisteze eventualele lacune in pregatire.
Data aparitiei: 12.01.2010
128 pagini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.013 sec