Istorie. Manual pentru cls a VII-a

DESCRIERE

Manualul de Istorie pentru clasa a VII-a, autori Gheorghe Florin Ghetau si Olenca Georgiana Ghetau, are o structura inedita si moderna, care permite atingerea cu usurinta a finalitatilor pe care si le propune disciplina Istorie pentru invatamantul gimnazial.

Parcurgerea materiei asigura formarea competentelor prevazute in programa scolara, iar consolidarea continuturilor se face prin aplicatii ordonate gradual (de la nivelul simplu al memorarii unor date importante la cel al analizei contextelor istorice in care s-au petrecut anumite evenimente).

Manualul acopera toate aspectele programei si ofera multiple posibilitati de folosire a sa in lucrul efectiv de la clasa. Prin textele, imaginile si sarcinile de lucru propuse, cele patru unitati de invatare se circumscriu continuturilor prevazute in programa scolara.

Manualul imbina metodele clasice de predare/invatare/evaluare cu cele moderne, fiind adecvat nevoilor oricarui tip de clasa, indiferent de nivelul elevilor si de resursele disponibile la nivelul unitatii de invatamant si incurajeaza interactiunea dintre elevi, si dintre elevi si profesor.

Varianta digitala a manualului reprezinta o componenta esentiala in realizarea finalitatilor propuse de programa scolara.


Autori: Gheorghe Florin Ghetau, Olenca Georgiana Ghetau
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 112
Format: 21x25

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0182 sec