Istorie. Caiet de lucru. Clasa a V-a

DESCRIERE

Iata PRINCIPALELE ATUURI ale caietului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale si auxiliare scolare de calitate:

- Caietul de activitati pentru elevii din clasa a Va este elaborat pe unitati tematice si prezentat intr-o forma deosebit de atractiva.
- Este realizat in conformitate cu noua programa scolara in vigoare.
- Intr-o abordare moderna, este incurajat lucrul individual, oferind elevilor o varietate de exercitii si spatii de lucru generoase, destinate exersarii notiunilor din manual.

Caietul face parte dintr-un pachet educational extins, alcatuit din:

- Manual de Istorie clasa a V-a, declarat castigator in cadrul licitatiei MEN 2017;
- Atlas istoric scolar;
- Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice) descarcabil GRATUIT pe www. cdpress. ro;

Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de materiale educationale:

- Stan STOICA - prof. gradul I, doctor in istorie al Universitatii din Bucuresti, profesor de istorie, cu experienta de metodist, expert in management educational, autor de lucrari de specialitate si auxiliare didactice, membru in consiliul Consultativ al ISJ Ilfov.
- Dragos BECHERU – drd. Universitatea din Bucuresti, Facultatea de ISTORIE, editor al Romanian Journal of History and International Studies.


Autori: Stan STOICA, Dragos Sebastian BECHERU
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 48
Format: 21x26

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0144 sec