Istorie - auxiliar clasa a IV-a

DESCRIERE

Conceput in deplina concordanta cu noua programa scolara, in viziune integrata, auxiliarul de istorie poate fi folosit pentru orice manual de istorie pentru clasa a IV-a.
Deoarece lucrarea este organizata pe fise, in primele ore din semestru elevii trebuie sa ordoneze si sa numeroteze paginile in ordinea data de manualul pe care il folosesc in clasa.
Pentru elementele de continut prevazute in programa scolara, auxiliarul propune teme, intrebari, exercitii aplicative atractive, interesante, accesibile varstei elevilor, ingenios alese, care contribuie decisiv la formarea si dezvoltarea competentelor specifice acestei discipline de studiu.
Elevii sunt antrenati in numeroase activitai de invatare, completarea unor enunturi lacunare, identificarea unor repere istorice, descrierea unor evenimente, recunoasterea si interpretarea unor documente prin care se descopera sau se consolideaza informatia, se exerseaza vocabularul specific istoriei, se formeaza deprinderile de orientare pe hartile si in documentele istorice.
Jocurile, rebusurile, imaginile, tablourile istorice, lecturile inspirat alese, in acord cu particularitatile micilor scolari, sporesc interesul si curiozitatea pentru evenimentele studiate

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0241 sec