ISTORIA ROMANILOR SINTEZE PENTRU PREGATIREA EXAMENELOR DE BACALAUREAT ADMITERE LA ACADEMIA DE POLITIE. Admitere la Facultatea de Administratie Publica (SNSPA)

ISTORIA ROMANILOR SINTEZE PENTRU PREGATIREA EXAMENELOR DE BACALAUREAT ADMITERE LA ACADEMIA DE POLITIE. Admitere la Facultatea de Administratie Publica (SNSPA)
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 190
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

ISTORIA ROMANILOR SINTEZE PENTRU PREGATIREA EXAMENELOR DE BACALAUREAT ADMITERE LA ACADEMIA DE POLITIE - Lucia Novac. Aceste sinteze sunt folositoare pentru: - Pregatirea lectiilor curente - Pregatirea examenului de Bacalaureat - Pregatirea examenului de admitere la Academia de politie si Facultatea de Administratie publica din cadrul SNSPA - Pregatirea acelor examene si concursuri care au ca tema de studio Istoria Romanilor. In elaborarea lucrarii autoarea a avut in vedere urmatoarele: - Structura materialului pe cele cinci teme prevazute in Programa de istorie - Cuprinderea in sinteze a tuturor lectiilor din cele cinci capitol - Prezentarea sintezelor in mod schematic, continutul bazandu-se pe datele esentiale si definitorii a elementelor cerute la examen - Alcatuirea unor tabele cu date si evenimente comparative in scopul simplificarii si intelegerii unor teme cu continut informative bogat - Explicarea majoritatii termenilor istorici noi si a conceptelor istorice in continutul lucrarii - Detalierea unor fapte si evenimente istorice, pentru a fi mai usor intelese si pentru a nu fi rupte din context. - Incheierea fiecarei teme cu un dictionar istoric.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Organizatia PSD Diaspora a cunoscut o crestere accelerata de la momentul infiintarii, toamna lui 2010, pana astazi. Implicarea comunitatilor de romani din afara tarii a fost initiata prin abordari centrate pe agenda de integrare.Felix Ilie Seful Departamentului de Comunicare
Created in 0.0616 sec