Istoria Reală a Pământului (Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth)

Istoria Reală a Pământului (Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth)
Preț: 52,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 309
Format: 17x24
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Bine ați venit la Istoria Reală a Pământului. Nu veți găsi acest material în orele de istorie de gimnaziu sau colegiu. De fapt, așa-numitele „puteri” care par să controleze procesul educațional de pe această planetă cu siguranță NU VOR să aveți aceste informații.

Se spune că informația înseamnă putere. Scopul acestei cărți este să ă împuternicească să trăiți o viață trezită, plină de creativitate și compasiune. Știind cum și de ce lucrurile sunt așa cum sunt pe Pământ ne dă fiecăruia dintre noi puterea de a face schimbări eficiente, atât în interiorul nostru, cât și în lume.

Dacă ești fizician, bilog, arheolog, antropolog sau economist, este probabil că acest material îți va provoca cele mai profunde și mai îndrăgite idei despre realitate pe care le ai. Datorită lumii Internetului, ideile prezentate aici pot fi cercetate și investigate complet, iar autorul te încurajează să faci acest lucru.

Această carte explorează mai multe întrebări profunde care au chinuit omenirea de când a început timpul, inclusiv cele clasice și atemporale precum: „- De ce există atât de multă suferință pe Pământ?” și „- Cum să evadăm din închisoarea noastră autoimpusă de gânduri și credințe negative?

Vom răspunde și la întrebarea Cum se face că am venit pe această planetă mică de la marginea unei galaxii mai curând medii, cu amestecul nostru rasial și etnic, cu limbile și obiceiurile culturale ale noastre? De asemenea, vom călca peste unele „vaci sacre”, printre care se află credința că omenirea a evoluat din maimuță și ideea că aceasta este cea mai avansată civilizație care a existat pe Pământ (ambele fiind presupuneri incorecte). Vă îndemnăm să mențineți o minte deschisă în timp ce citiți această carte. Nu acceptați sau respingeți orbește orice se spune. Dacă mintea nu e deschisă, nu se poate obține mai multă cunoaștere și înțelepciune. Ați încercat vreodată să turnați un lichid într-un recipient închis? Așadar, dragi cititori, puneți-vă centurile de siguranță și deschideți cartea pentru o călătorie minunată! 

 

 

PREFAȚĂCe aveți nevoie să știți înainte de a citi această carte

INTRODUCERENatura neliniară a acestei cărți

PARTEA 1 – Un pic de istorie cosmicăCAPITOLUL 1 – Natura lui Dumnezeu și a Universului

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0483 sec