Istoria lumii de la Big Bang până în prezent

Istoria lumii de la Big Bang până în prezent
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Pagini: 728
Format: 14x20
Categoria: Colectia Istorie

DESCRIERE

Aceasta nu este o carte de istorie! Nu veţi găsi în ea informaţii despre războaie, eroi, tratate secrete sau doctrine politice.
Istoria lumii de la Big Bang până în prezent este o carte de „investigaţii“. Ce drumuri am parcurs, ce tovarăşi de călătorie am avut, unde ne-am poticnit, în ce am crezut?
Şi, apoi, unde vom ajunge? Şi peste câtă vreme? Este povestea devenirii noastre şi a lucrurilor esenţiale pentru noi: climă, hrană, comerţ, religie, idei inovatoare, imperii şi culturi.
În analiza etapelor parcurse, autoarea recurge la datele şi metodele specifice studiului istoric riguros, dar şi la nenumărate informaţii despre trecut pe care le oferă, cu generozitate, ştiinţele exacte şi religia. Ni se înfăţişează astfel o viziune integratoare a devenirii speciei umane, cercetată în cadrul proceselor naturale care au loc la scară planetară, chiar cosmică.
De la apariţia universului până în zilele noastre, istoricul Cynthia Stokes Brown ne poartă într-o călătorie în care îi veţi întâlni pe primii vânători şi agricultori, pe vikingi, azteci, mongolii lui Genghis-Han, europenii Evului Mediu, dar şi

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec