Istoria Japoniei

Istoria Japoniei
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 240
Format: 13x20
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Prezenta Istorie a Japoniei de la origini până în prezent încearcă să spargă izolarea istoncâ şi culturală cu care s-a afirmat această ţară pe scena civilizaţiei lumii, deoarece ea a făcut şi altceva decât să-şi cultive diferenţa: de la primele contribuţii chineze până la deschiderea faţă de occidentali în era Meiji, japonezii au sperat mereu să iasă din enclavă. Sfâşiată între tradiţie şi modernitate, Japonia a optat limpede pentru deschidere.
Semnată de o specialistă a Extremului Orient, această istorie completă a Japoniei, îmbogăţită cu hărţi şi texte explicative, constituie introducerea ideală în cunoaşterea adevărată a acestei ţâri.


Absolventa a instituţiilor de învăţământ superior Ecole naţionale des charles. Ecole pralique dos haules Eludes şi Ecole de* langues otiemaies. Danielle Elisseeff este autoarea unor lucrări referitoare la istoria şi cultura Crime) şi a Japoniei, printre altele La Civilisation laponaise 09881 şi Las Dames du Soleil Lavanl: Japonaisos dthhr at diaujourdihul ' 1993). A publicai recent in acieaşi colecţie Hlstoira de la China (1997).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.031 sec