INVITATIE LA SUCCES.Cum sa iti gasesti jobul potrivit in Romania

INVITATIE LA SUCCES.Cum sa iti gasesti jobul potrivit in Romania
Preț: 14,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 144
Format: 13x20
Categoria: Business

DESCRIERE

Am cuprins in aceasta carte sfaturi desprinse in urma experientelor reale. Toate recomandarile din carte sunt verificate. Aceasta nu este doar „o alta carte despre cum sa-ti faci un CV si ce sa raspunzi la interviu”. Recomandarile tehnice pentru alcatuirea CV-ului si pregatirea interviului sunt testate si adaptate perfect pentru actuala piata a muncii din Romania. Cei care vor aplica intocmai sfaturile cuprinse aici vor avea cele mai mari sanse de a-si gasi jobul potrivit.

Elena Popa este Consultant in recrutare si resurse umane la una dintre cele mai mari companii multinationale de specialitate. A publicat numeroase articole de specialitate in ziare si reviste din Romania. In prezent, ofera consultanta pe cel mai mare site romanesc specializat in resurse umane, www.eJobs.ro.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
E tare cartea! nu prea le am eu cu cartile, da' imi caut un job de vreo 6 luni si am zis sa incerc si d-astea. Am citit-o in 2 zile. Acum sunt mult mai optimist, mi-am refacut cvul si vad ca au inceput sa mi-l vizualizeze si sa ma cheme la interviuri. Sper sa reusesc cat de curand

Titluri de același autor

Created in 0.045 sec