Investigarea omorului savarsit cu arme de foc

Investigarea omorului savarsit cu arme de foc
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2012
Pagini: 354

DESCRIERE

Lucrarea Investigarea omorului savarsit cu arme de foc realizata de domnul MARIN RUIU abordeaza un domeniu de actualitate si utilitate practica in contextul cresterii fenomenului infractional din ultimii ani, respectiv cea a investigarii omorului savarsit cu armele de foc.

Abordarea acestei problematici se datoreaza, in primul rand, cresterii fenomenului folosirii armelor letale, dar si neletale, atat pe plan national, fapt care a determinat aparitia si in Romania a unor reglementari legale (Legea nr. 117 din 15 iunie 2011) referitoare la domeniul armelor si munitiilor, iar in al doilea rand ea decurge din necesitatea abordarii problematicii prin elaborarea unor metodologii de investigare eficiente.

In acelasi timp, alegerea temei lucrarii a fost conditionata si de necesitatea stabilirii unor moduri eficiente de cooperare la nivel national si european in domeniul prevenirii si combaterii infractiunilor de omor savarsit cu arme de foc.

Este de remarcat si originalitatea demersului intreprins, dat fiind faptul ca literatura de specialitate din Romania este destul de saraca in domeniu.

Date tehnice

Titlu: Investigarea omorului savarsit cu arme de foc
Pret: 40,00 RON
ISBN: 978-973-127-898-8
Format: A5
Pagini: 354

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0147 sec