Învață cum să devii un magnet pentru bani în 21 de zile

Învață cum să devii un magnet pentru bani în 21 de zile
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391122
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 120
Format: 14x20

DESCRIERE

Despre serie

Studiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de
unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvoltarea şi însuşirea în mod eficient a unor deprinderi noi.
Dacă aveţi vreun vis pe care v-aţi dorit dintotdeauna să-l duceţi la îndeplinire, dar nu aţi ştiut cum, acum vă mai despart doar 21 de zile de momentul în care îl veţi vedea împlinit, cu Seria 21 de zile.

 

Despre carte

Cu toții ne dorim abundență, dar uneori poate părea imposibil să obţinem ceea ce ne dorim. Cartea Învață cum să devii un magnet pentru bani în 21 de zile este un ghid de folosire inteligentă a Legii Atracției și a principiilor Feng Shui pentru a aduce prosperitatea și fericirea în viața noastră.
A fi bogat începe cu o stare de spirit, iar sfaturile practice pe care ni le oferă autoarea în această carte sunt sincere, amuzante și concrete, ceea ce le face uşor de aplicat.
După lectura acestei cărţi, cititorul va învăța cum să se aprecieze mai mult, cum să distrugă tiparele nocive subconştiente care îi blochează abundenţa şi cum să facă din pasiunea sa nucleul viitoarei prosperităţi.
A deveni un magnet pentru bani nu este un principiu fantezist irealizabil, ci o metodă practică ce se învaţă pas cu pas.
 

Despre autoare

MARIE-CLAIRE CARLYLE este consultantă în arta Feng Shui și consilieră de dezvoltare personală.
Își desfășoară activitatea cu pasiune, inspirându-i pe participanții la workshop-urile sale să își schimbe viața.
Lucrează atât cu clienți individuali, cât și cu grupuri de angajați din cadrul companiilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec