Întrebări și teste MOTOCICLETE 2014 - Categoriile A, A1, A2

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Format: 17x24

DESCRIERE

Lucrarea de faţă propusă de Editura NAŢIONAL este adaptată în noua legislaţie rutieră din România, conţinând inclusiv reguli de conducere preventivă şi ecologică, precum şi măsuri de prim ajutor. De asemenea, drept bonus se oferă harta indicatoarelor.

„ Modalităţile prin care se pot acumula cunoştinţele necesare pentru conducerea unei motociclete, în funcţie de factori precum timpul pe care îl ai la dispoziţie, motivaţia personală, contextul social etc., sunt: 1. pe cont propriu şi 2. prin înscrierea la un centru de formare pentru motociclişti şi participarea la cursul teoretic şi practic susţinut de un instructor.

Decizia de a învăţa în mod independent pentru obţinerea permisului de conducere a unei motociclete este adesea susţinută de: exemplele oferite de colegi sau de către alţi motociclişti, sfaturile primite de la părinţi sau de la cei apropiaţi, care au experienţă în conducerea acestui tip de vehicul. În consecinţă, fie că se parcurge pe cont propriu acest drum, fie că se va solicita ulterior sprijinul unui instructor, scopul oricărui candidat este acela de a acumula conţinutul minim de cunoştinţe necesar pentru a se prezenta la examenul de obţinere a permisului.“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec