Între părinte şi copil Ghid de comunicare afectuoasă

Între părinte şi copil Ghid de comunicare afectuoasă
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: a II-a
Pagini: 292
Format: 13x20
Categoria: Familia

DESCRIERE

O carte cu totul aparte: un ghid clasic cu milioane de exemplare vândute, dar, dincolo de asta și mult mai important, o carte cu idei originale și proaspete. Toate pornind de la următorul principiu: sentimentele copilului, bune sau rele, trebuie confirmate de părinte, comportamentele copilului trebuie limitate. De aici noţiunea de comunicare afectuoasă, adică ţinând cont de afectivitatea copilului. Pare dificil și abstract, dar veţi găsi în carte nenumărate ilustrări, cu exemple revelatoare de dialoguri copil-părinte, pentru că autorul consideră că stilul comunicării verbale cu copilul este esenţial.
Principiile de comunicare din această carte sunt aplicabile indiferent de vârsta copilului dumneavoastră, desigur, dacă a început să vorbească. Dar, surprinzător, sunt valabile și în relaţia de cuplu sau dintre oricare doi adulţi. O dovadă, poate, că autorul a descoperit un adevăr fundamental.

Humanitas a tradus de-a lungul timpului 7 cărţi practice adresate părinţilor. Cărţi alese cu atenţie, pe care cititorii le-au apreciat, de vreme ce au trebuit republicate, unele de mai multe ori. Cărţi perene. Cărţi bune. Cărţi necesare părinţilor care nu vor să-şi crească la întâmplare copiii. Ele apar acum ca o serie unitară. Pentru noile generaţii de părinţi (şi de bunici) buni.

Copiii învaţă ceea ce trăiesc. Educaţia care insuflă valori
Ce le spunem copiilor și adolescenţilor despre sex
Între părinte şi copil. Ghid de comunicare afectuoasă
Educaţia copilului meu în 25 de tehnici (care nu dau greş)
Adolescenţi scăpaţi de sub control
Sănătatea copilului meu. Ghid de simptome şi îngrijiri
Cum devenim părinţi mai buni. Ghid practic

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec