Interpretarea rapida a EKG-urilor. Editia a sasea

Interpretarea rapida a EKG-urilor. Editia a sasea
Preț: 89,38 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 368
Categoria: Umana

DESCRIERE

Prezentare: Devenita deja clasica, lucrarea este cel mai popular si cel mai citat manual de EKG. Timp de peste 37 de ani, a ramas best seller-ul mondial din acest domeniu, aparând in 46 de limbi. In prezent lucrarea este cea mai la zi dintre toate, pentru ca este actualizata la fiecare retiparire. Bogat ilustrata color, cartea asigura intelegerea rapida prin formatul simplificat si interactiv al expunerii. Fiecare capitol poate fi parcurs si asimilat in intregime intr-o singura si scurta sedinta de studiu. Pe parcursul invatarii modului in care se interpreteaza EKG-urile, cititorul dobândeste intelegerea mai profunda a fiziologiei cordului. Intrucât autorul pune accentul pe intelegere si nu pe memorare, se obtin rapid cunostinte practice de EKG, utile toata viata.

Cuprins: Principii de baza. Cum se inregistreaza EKG. Sistemul nervos autonom. Rata. Ritmul, partea I: aritmiile focale. Ritmul, partea II: blocurile. Axul. Hipertrofia. Infarctul (include Hemiblocurile). Diverse.

Adresabilitate: Studenti si absolventi ai facultatilor de medicina si farmacie, rezidenti, medici cardiologi, internisti, generalisti, de toate specialitatile.
Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 368
Formatul cartii:
16/70x100
Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec