Inteligenta Spirituala SQ. Instanta superioara a inteligentei

Inteligenta Spirituala SQ. Instanta superioara a inteligentei
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 400
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Inteligenta spirituala este legata de nevoia de sens a omenirii, aspect care a castigat în importanta odata cu apropierea sfârsitului de mileniu.

Utilizat de peste un secol, termenul de inteligenta spirituala a fost multa vreme interpretat gresit, fiind considerat pseudostiintific din cauza folosirii sale abuzive în raport cu noile forme de spiritualitate si religie.

Împrumutând limbajul si conceptele fizicii cuantice, cei doi autori redefinesc conceptul ca reprezentând o nevoie de semnificatii profunde, valori fundamentale, scopuri superioare si, în acelasi timp, calea de acces catre acestea.

Conceptul de inteligenta spirituala este legat de nevoia de sens a omenirii, aspect care a câstigat în importanta odata cu apropierea sfârsitului de mileniu.

SQ este ceea ce folosim pentru a ne satisface setea de a gasi sensuri, de a dezvolta viziuni si de a aprecia valoarea. Aceasta carte stabileste bazele teoretice ale conceptului, definindu-l si prezentând dovezile stiintifice care au permis delimitarea sa, precum si modalitatile de evaluare si dezvoltare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.023 sec