Inteligența extrasenzorială - Acordează-te la alte dimensiuni şi descoperă-ţi puterea intuiţiei!

Inteligența extrasenzorială - Acordează-te la alte dimensiuni şi descoperă-ţi puterea intuiţiei!
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Inteligenţa extrasenzorială

Majoritatea oamenilor asociază inteligenţa cu capacitatea noastră de a dobândi cunoaştere la nivel conştient. Inteligenţa extrasenzorială, însă, are mai mult de a face cu o cunoaştere subconştientă profundă, care transcende timpul şi spaţiul. Noi suntem profesioniste in extrasenzorial, dar fiecare dintre voi are de asemenea capacitatea de a se branşa la această sursă superioară a cunoaşterii şi de a o folosi pentru a crea o viaţă mai buna pentru sine.

O aveţi; vă lipsesc doar uneltele pentru a o recunoaşte şi a o cultiva şi curajul şi încrederea în sine de a o pune în acţiune. Avem cu toţii un super-erou interior care aşteaptă să fie descoperit

—Terry şi Linda

A durat o viaţă să scriem cartea pe care o ţii în mână. Calea nebătătorită a fost, pentru noi, o cale lungă şi întortocheată, ce ne-a condus către multe dimensiuni ale noastre. Această cale nu a existat până când nu am croit-o noi, străbătând jungla, cu maceta în mână! Crede-ne când îţi spunem că nu a fost uşor. A fost însă o călătorie exotică şi plină de recompense. Am pavat drumul şi acum suntem gata să îţi fim ghizi, în ceea ce sperăm că va deveni o mega-autostradă multidimensională.

Ne dorim ca această carte să devină un ghid esenţial pentru ceea ce înseamnă extrasenzorial. Deşi cartea ar fi putut fi lungă, cât o enciclopedie, am preferat să o păstrăm concisă şi digerabilă. Mai puţin înseamnă mai mult. Vei găsi aici multă informaţie profundă. Prin urmare, îţi recomandăm să o citeşti în timp – şi nu foarte repede – astfel încât să poţi procesa informaţia mai bine şi, treptat, să efectuezi exerciţiile şi să le integrezi în viaţa ta.

Atunci când îndrumătorul spiritual, Andrew Cohen, a fost întrebat de ce oamenii reacţionează într-un mod extrem, la învăţăturile sale, el a răspuns: „pentru că încerc să creez ceva nou – ceva ce nu s-a mai întâmplat înainte. Iar acest lucru determină o rezistenţă uriaşă. Aşa funcţionează evoluţia – vechiul rezistă în faţa noului. Şi oamenii care întâmpină cea mai mare rezistenţă sunt aceia care ies în faţă, în căutarea unei viziuni care nu a ieşit încă la suprafaţă.” Ştim prea bine ce înseamnă asta. Am perseverat cu toţii, în faţa unor condiţii imposibile, pentru a crea ceva nou. Dar a meritat, iar această carte este rezultatul eforturilor şi sacrificiilor noastre.

Credem că din ce în ce mai mulţi oameni îşi vor dezvolta capacitatea de a vedea prin ferestre sau dimensiuni alternative ale realităţii. Ne aflăm în avangarda unei mişcări puternice, care va transforma modul în care noi, ca şi cultură, vedem şi influenţăm realitatea. Nu ai vrea să facem călătoria asta, împreună?

Pune-ţi centura! Fii gata de lansare! Eşti pe cale să intri în Zona Gemenelor cu capacități Extrasenzoriale!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec