Inteligența culinară. Arta de mânca sănătos (și cu adevărat bine)

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Peter Kaminsky
ISBN: 978-606-588-857-9
Editura: Curtea Veche
Anul publicării: 2016
Pagini: 272
Categoria: Gastronomie, Alimentatie
DESCRIERE
Jamie Oliver
„Dacă nu vreți să vă confruntați cu epidemia de obezitate și diabet din ziua de azi, nu ratați această carte. Epicurianul Peter Kaminsky a slăbit creându-și o doctrină culinară cu rădăcini adânci în aromă, un concept personal ce nu exclude mesele delicioase, hrănitoare. O călăuză antrenantă care ne arată cum hedonismul și sănătatea pot coexista într-un mod fericit.“
Dr. Arthur Agatston
specialist în cardiologie preventivă, creator al dietei South Beach
„Inteligența culinară a lui Kaminsky este manualul fundamental al gurmandului. Plin de vervă și spirit, abundă în sfaturi istețe pentru o nouă generație de consumatori conștienți. (...) Cartea va schimba pentru totdeauna viziunea noastră asupra mâncării și, fără îndoială, ne va ajuta să o privim cu mai multă grijă, cruțând atât sănătatea proprie, cât și pe cea a planetei.“
Gail Simmons
expert culinar, autor de cărți de bucate și personalitate media
Peter Kaminsky a scris, timp de patru ani, rubrica „Underground Gourmet“ din revista New York, iar editorialul său din secţiunea „Outdoors“ a apărut în New York Times pe parcursul a douăzeci de ani. Vechi şi fidel colaborator al publicaţiei lunare Food & Wine, a fost, de asemenea, redactor-şef la revista umoristică National Lampoon. Cărţile sale includ Pig Perfect: Encounters with Remarkable Swine, The Moon Pulled Up an Acre of Bass, The Elements of Taste (cu Gray Kunz), Seven Fires (cu Francis Mallmann), Celebrate! (cu Sheila Lukins) şi John Madden’s Ultimate Tailgating. Este creatorul şi producătorul executiv al Premiului „Mark Twain“ pentru umor american, decernat de Centrul Kennedy, şi al Premiului „Gershwin“ pentru melodii de succes, acordat de Biblioteca Congresului American.
„Dacă nu vreți să vă confruntați cu epidemia de obezitate și diabet din ziua de azi, nu ratați această carte. Epicurianul Peter Kaminsky a slăbit creându-și o doctrină culinară cu rădăcini adânci în aromă, un concept personal ce nu exclude mesele delicioase, hrănitoare. O călăuză antrenantă care ne arată cum hedonismul și sănătatea pot coexista într-un mod fericit.“
Dr. Arthur Agatston
specialist în cardiologie preventivă, creator al dietei South Beach
„Inteligența culinară a lui Kaminsky este manualul fundamental al gurmandului. Plin de vervă și spirit, abundă în sfaturi istețe pentru o nouă generație de consumatori conștienți. (...) Cartea va schimba pentru totdeauna viziunea noastră asupra mâncării și, fără îndoială, ne va ajuta să o privim cu mai multă grijă, cruțând atât sănătatea proprie, cât și pe cea a planetei.“
Gail Simmons
expert culinar, autor de cărți de bucate și personalitate media
Peter Kaminsky a scris, timp de patru ani, rubrica „Underground Gourmet“ din revista New York, iar editorialul său din secţiunea „Outdoors“ a apărut în New York Times pe parcursul a douăzeci de ani. Vechi şi fidel colaborator al publicaţiei lunare Food & Wine, a fost, de asemenea, redactor-şef la revista umoristică National Lampoon. Cărţile sale includ Pig Perfect: Encounters with Remarkable Swine, The Moon Pulled Up an Acre of Bass, The Elements of Taste (cu Gray Kunz), Seven Fires (cu Francis Mallmann), Celebrate! (cu Sheila Lukins) şi John Madden’s Ultimate Tailgating. Este creatorul şi producătorul executiv al Premiului „Mark Twain“ pentru umor american, decernat de Centrul Kennedy, şi al Premiului „Gershwin“ pentru melodii de succes, acordat de Biblioteca Congresului American.
RECENZII