Instrumentele. Transformă-ţi problemele în curaj, încredere în sine şi creativitate

Instrumentele. Transformă-ţi problemele în curaj, încredere în sine şi creativitate
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 333
Format: 13x20

DESCRIERE

O carte de căpătâi în domeniul dezvoltării personale în care este prezentat un set unic de cinci instrumente pentru o schimbare dinamică.


Cartea Instrumentele oferă o soluţie pentru principala critică adusă de pacienţi psihoterapiei: aşteptarea interminabilă de dinaintea transformării reale. Modelul psihoterapeutic tradiţional este axat pe trecut, în timp ce Phil Stutz şi Barry Michels folosesc un arsenal de tehnici – pe care le numesc „instrumente” – ce le permit pacienţilor să se folosească de problemele lor ca de nişte pârghii pentru a avea acces la puterea subconştientului lor, folosind-o eficient în vederea transformării lor. Prin această abordare revoluţionară, obstacolele se transformă peste noapte în oportunităţi, cum ar fi aceea de a-ţi descoperi propriul curaj, de a te autodisciplina, de a învăţa să îndrăzneşti să te exprimi şi de a-ţi dinamiza creativitatea.

Ani la rând, Stutz şi Michels au predat aceste tehnici exclusiv pacienţilor lor. Prin publicarea cărţii Instrumentele, abordarea lor ieşită din comun devine disponibilă tuturor cititorilor interesaţi de manifestarea plenară a potenţialului lor. Scopul celor doi autori este să te ajute să duci o viaţă absolut excepţională, să experimentezi fericirea reală şi să înţelegi mai bine puterea spiritului uman.
Caracteristici
Numărul de pagini: 333
Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
I.S.B.N.: 978-606-8080-89-5
Traducerea din limba engleză: Cristan HANU
Titlul original: The Tools: Transform Your Problems into Courage, Confidence, and Creativity

A apărut în: 2012-08

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec