Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale

Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 216
Format: 14,5x20
Categoria: Comercial

DESCRIERE

Apreciez şi vă felicit că, pe lângă munca intensă de la birou, reuşiţi să vă ocupaţi şi de editarea unei cărţi de specialitate, respectiv: Instrumente financiar-bancare pentru societăţi comerciale.
Sunt convins că şi la această lucrare sunteţi la fel de conştiincioasă şi responsabilă aşa cum aţi fost în toate colaborările noastre.
Despre dumneavoastră, în urma colaborării noastre, pot spune următoarele: eficientă; la obiect; cunoştinţe vaste în domeniul economic/juridic care v-au permis să ne atrageţi atenţia întotdeauna şi asupra unor aspecte colaterale, de multe ori însă, deloc de neglijat; sumarizarea în câteva cuvinte a tuturor acţiunilor, discuţiilor noastre care permit în timp o bună trasabilitate pentru activităţile realizate în comun; manager atent şi implicat în întreaga activitate a biroului de avocatură "HAŢEGAN LAW OFFICE" cu o strategie clară, evidentă.

Marius Petrică,
Director Kromberg & Schubert Timişoara

Ioana Haţegan este un profesionist care urmăreşte permanent perfecţionarea într-un domeniu specializat, acela al consultanţei juridice de afaceri, pe care o face foarte bine. Este o plăcere să vezi un om aşa de dedicat activităţii profesionale. Şi evident, acest lucru influenţează pozitiv toate proiectele legale în care ea şi echipa ei sunt implicaţi.

Emil Cristescu, Director "Bega Grup".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec