Institutii de drept penal. Teste grila

Institutii de drept penal. Teste grila
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 136
Categoria: Penal

DESCRIERE

Lucrarea Institutii de drept penal. Teste grila cuprinde testele grilă destinate pregătirii studenţilor în vederea susţinerii examenului de licenţă la Facultatea de Drept. Aceasta reprezintă un sprijin şi un instrument util pentru cei care îşi testează nivelul cunoştinţelor de specialitate.De asemenea, acest gen de lucrare, care cuprinde şi răspunsurile, nu poate în nici un caz să suplinească studiul individual şi cunoştinţele de specialitate pe care absolvenţii unei facultăţi de drept trebuie sa le deţină în vederea susţinerii licenţei.

De remarcat este faptul că prezenta lucrare este actualizată în funcţie de ultimele modificări legislative intervenite, intenţia autorului fiind aceea de a oferi celor interesaţi întrebări care să reprezinte un test util nivelului de cunoştinţe necesar susţinerii unui astfel de examen.

Am apreciat că este oportun a analiza aspectele consacrate de doctrină în funcţie de instituţiile de drept penal, ce fac parte din programa susţinerii examenului de licenţă la Facultatea de Drept - Universitatea Ecologică. Fără a avea pretenţia că au fost cuprinse toate domeniile din partea generală şi specială a dreptului penal, apreciem că lucrarea reprezintă o şansă pentru cei care susţin examenul de licenţă deoarece au posibilitatea de a-şi verifica capacitatea necesară desfăşurării unei bune activităţi în domeniul juridic.

Data aparitiei: Ianuarie 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec