Inocenţă, cunoaştere şi uimire

Inocenţă, cunoaştere şi uimire
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-686-691-0
Anul publicării: 2014
Pagini: 240
Categoria: Osho

DESCRIERE

Învăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.
Cărţile din seria "Osho" reunesc extrase din răspunsurile tui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.
"Uimirea este sursa înţelepciunii, uimirea este sursa a tot ceea ce este frumos, şi uimirea este sursă a căutării, a adevăratei căutări. Uimirea te conduce în aventura de cunoaştere a misterelor vieţii."
"Cunoştinţele tale sunt doar o modalitate de a ignora adevărul. Renunţă la ignoranţă - şi la ignoranţă nu se poate renunţa acumulând şi mai multe cunoştinţe. Cunoştinţele sunt o barieră în calea cunoaşterii."
"Cu cât înţelegi mai multe, cu atât îţi dai seama că ştii mai puţine. [...] cunoaşterea finală este absoluta ignoranţă, inocenţă, puritatea ca de copil."(OSHO)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec