Initiere si Iluminare. Calea samanica de vindecare

Initiere si Iluminare. Calea samanica de vindecare
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Cartea Iniţiere şi Iluminare îl poartă pe cititor într-o călătorie de vindecare, inspirată din înţelepciunea eternă a culturilor indigene şi din cele mai recente teorii în neurobiologie. Pe parcursul mai multor etape ale acestei călătorii iniţiatice, ajungem să înţelegem cauzele suferinţei noastre şi să învăţăm cum să ne eliberăm de durerea şi drama emoţiilor noastre nevindecate.

Viaţa însăşi ne invită să ne iniţiem prin mai multe moduri – iubire, pierderea unui părinte sau a unui prieten, naşterea unui copil, sau o criză gravă de sănătate. Iar iniţierea adevărată apare când ne confruntăm cu provocări personale şi trăim experienţa renaşterii spirituale – sau a iluminării – care urmează.

Ideea principală a acestei cărţi este procesul de transformare a emoţiilor toxice, în surse de putere şi graţie divină. Când vom învăţa să trecem peste situaţiile dificile şi ne vom accepta vieţile aşa cum sunt, vom putea începe să ne identificăm cu un sine care este etern. Cartea Iniţiere şi Iluminare ne arată cum să ne luăm la revedere, cu eleganţă, de la trecutul nostru, să descoperim un spaţiu sacru al spiritului şi bucuriei şi să unim corpul cu sufletul.

Povestind din propriile experienţe, cercetând mitologiile mai multor culturi şi extinzându-şi cercetarea pe tărâmul neurobiologiei, Alberto Villoldo le permite cititorilor să profite de aceste practici străvechi.

Alberto Villoldo este autorul mai multor cărţi, printre care se numără Şaman, vindecător şi înţelept; Vise curajoase; Cele patru introspecţii şi Să refacem trecutul şi să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului. Psiholog şi antropolog, Villoldo a studiat practicile tămăduitoare ale şamanilor amazonieni şi incaşi, vreme de peste 25 de ani. La Universitatea San Francisco, a fost fondatorul Laboratorului de Autoreglare Biologică, unde se studiază modul în care mintea creează sănătate şi boli în plan psihosomatic. Dr. Villoldo este directorul Societăţii celor Patru Vânturi, unde pregăteşte persoane din S.U.A. şi Europa în practica medicinii energetice şi a recuperării sufletului.Despre Alberto Villoldo, PhD:

Dr. Villoldo Ph. D., psiholog si antropolog, a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si ale celor din Amazon. In timp ce se afla la Universitatea din San Francisco, el a fondat Laboratorul de Autoreglare Biologica, pentru a studia modul in care mintea creeaza sanatate si boala, in plan psihosomatic. Dr. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii antreneaza pe studentii din SUA si Europa sa practice medicina energetica si procesul de recuperare a sufletului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec