Îngerul păzitor

Îngerul păzitor
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 176
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

La șaptesprezece ani, Johnny Peterson pare să aibă înainte un viitor plin de speranțe și de promisiuni, până când un cumplit accident de mașină transformă în tragedie viețile tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit.
Nimeni însă nu e mai afectat de cumplita dramă ca mama lui, Alice, pentru care relația cu fiul cel mare a fost întotdeauna motiv de mândrie și bucurie. Când Alice ajunge în spital doborâtă de o boală neașteptată, ceva miraculos se întâmplă: acolo, în fața ei, îl vede aievea pe Johnny, cu aceleași zâmbet și sclipire în ochi, îndemnând-o să aibă puterea de a lupta pentru familia lor pe cale să se destrame. În săptămânile care vor urma, Johnny va apărea în cele mai neașteptate locuri, vizibil numai pentru două persoane care îi simt cel mai mult lipsa: fratele lui de nouă ani, întemnițat într-o lume a tăcerii, și mama lui, care acum are nevoie de propriul înger păzitor.

Într-un răstimp al speranței și al vindecării, Johnny va păși alături de mama sa, îndrumându-și părinții, iubita, sora și fratele pe calea depășirii suferinței. Dar așa cum Alice va afla curând, întoarcerea lui Johnny nu a însemnat numai ajutor pentru cei pe care i-a iubit, ci și dezvăluirea unui scop necunoscut chiar și lui – și care îi va schimba pe toți pentru totdeauna.
O poveste de neuitat despre dragoste și renunțare, credință și șanse renăscute, Îngerul păzitor este o celebrare a speranței și a iertării, și mai ales a minunilor care se pot întâmpla oricând în viață.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec