Îngeri şi menire

Îngeri şi menire
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010
Pagini: 160 + 8 carduri cu arhangheli
Format: 13x20

DESCRIERE

Misiunea reprezintă scopul vieţii şi motivul pentru care existăm. Este o energie intensă care este în noi şi care se doreşte trăită şi împlinită, astfel încât să fim împăcaţi şi în armonie cu noi înşine. O simţim ca o chemare interioară, o voce, un imbold sau o pasiune pe care nu o putem ignora.

Fiecare suflet, unul câte unul, are calea lui de urmat, într-un anumit timp şi într-un anume scop, totul desfăşurându-se într-o perfectă ordine Divină. Aşadar, chiar dacă multe suflete se simt împotmolite, ele se pregătesc de schimbare.

Modalitatea de îndeplinire a scopului depinde întotdeauna de opţiuni şi de o multitudine de manifestări. Misiunea nu reprezintă o activitate, ci intenţia pentru care îndeplinim acea activitate. (...)

Această carte îşi propune să ne ajute să recunoaştem în noi ceea ce suntem în profunzime, să reuşim să centrăm toate convingerile şi trăirile în jurul unui nucleu de bază. În felul acesta ne putem înţelege mai bine, putem afla care ne este energia care ne alimentează motorul şi care sunt îngerii care ne susţin şi ghidează în creşterea şi dezvoltarea noastră ca oameni spirituali.

Ne ajută să ne identificăm natura specifică şi să ne-o manifestăm cu bucurie şi încredere, să înţelegem că avem menirea de a ne experimenta şi perfecţiona darul. Vom descoperi astfel că identitatea noastră este un flux continuu de experienţe, mult mai frumos şi satisfăcător decât ne-am putea imagina.

Ne ajută să ne conştientizăm intenţiile care ne construiesc viaţa, dorinţele reale şi ascunse ale sufletului pe care deseori le ignorăm.

Aceasta este o carte deopotrivă despre îngeri şi oameni. Îngerii veghetori ai noştri ne îndrumă să căutăm în interior, ne arată cum să privim în noi înşine, ne dau fire călăuzitoare pentru a ne descoperi drumul propriu şi chei pentru a deschide uşi demult ferecate în sufletul şi conştiinţa noastră. (...)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.033 sec