Indrumar de spovedanie

Indrumar de spovedanie
Preț: 6,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 120
Format: 13x20
Categoria: Familia

DESCRIERE

Traducere din limba rusă de Xenia Tănăsescu‑Vlas

Părintele Ambrozie Iurasov, cunoscut încă de pe vremea comuniştilor ca un duhovnic cu experiență, a în­ființat în anii ’90 la Ivanovo, pe lângă Catedrala Intrarea Maicii Domnului în Biserică, o obşte de maici.
Ca duhovnic, pune un accent deosebit pe spovedanie, pe legătura sinceră şi strânsă cu fiii duhovniceşti, pe îndeplinirea poruncilor evanghelice, neacceptând atitudinea „călduță” față de mântuire a creştinilor de azi.
Predicator talentat, este invitat în cadrul unor emi­siuni creştine radiofonice şi televizate; se remarcă printr-o bogată activitate publicistică pe teme apologetice, catehetice şi omiletice.
Este binecunoscut în mediul bisericesc rus, putând fi numit un „Părinte Cleopa” al Rusiei de astăzi.
Prin scrierea de față, părintele Ambrozie pune la dispoziția cititorului îndrumări simple și precise pentru o cât mai deplină vindecare și curățire sufletească prin Sfânta Taină a Spovedaniei: recunoașterea bolilor sufletești ce ne macină, deschiderea față de duhovnic și înfrângerea falsei rușini sunt tratate limpede, practic, pe înțelesul tuturor. O carte de căpătâi despre unul din temeiurile esențiale ale vieții duhovnicești: împăcarea cu Dumnezeu prin mărturisirea păcatelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec