Indicii de inselaciune

Indicii de inselaciune
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 256
Format: 13,5x11

DESCRIERE

Acest micuþ, dar cuprinzãtor ghid practic pentru depistarea înºelãciunii conþine observaþiile minuþioase ºi clare adunate în cursul unei activitãþi de peste 25 de ani în FBI de fostul agent special Joe Navarro.

Astãzi el ne oferã rodul cercetãrilor sale ca sursã rapidã de referinþe pentru cei care se ocupã de interviuri, de anchete ºi de investigaþii, cãrora le permite sã depisteze cu mai mare siguranþã comportamentele asociate cu minciuna, tãinuirea de informaþii, cunoaºterea unor fapte condamnabile sau pur ºi simplu intenþia de mistificare.

În domeniul resurselor umane, al asigurãrilor, în afaceri ºi în avocaturã, este extrem de utilã cunoaºterea cât mai bunã a unui potenþial colaborator, client sau partener. Cuvintele reuºesc deseori sã ascundã lipsuri, sã creeze o imagine irealã, sã prezinte în roz o situaþie cenuºie. Comportamentul nonverbal al unei persoane este cel care furnizeazã mãrturii infinit mai oneste, iar descifrarea lui poate dejuca în timp util intenþiile de înºelãciune. Cu acest ghid de buzunar puteþi descoperi rapid indiciile oferite de orice zonã a corpului, începând de la cap ºi coborând spre picioare, pentru a gãsi exact ceea ce cãutaþi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.1648 sec