Indicativ „Poarta stelară”- Al cincilea volum al colecției The Alien Hunter Group - Emil Străinu

Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9010-14-3
Anul publicării: 2021
Pagini: 368
Format: 13x20
Categoria: Mister

DESCRIERE

Al cincilea volum al colecției The Alien Hunter Group, Indicativ „Poarta stelară”. Dosarele (im)posibilului de lângă noi, continuă prezentarea unor situații trăite de autor care se petrec la granița dintre posibil și imposibil, dintre ceea ce putem percepe prin instrumentele concrete ale realității sau întrezări dincolo de ele, prin simțurile subtile. Sunt relatate întâlniri cu oameni deosebiți, mentori ai autorului din universul ufologic și paranormal românesc, sau simpli cetățeni care i-au lăsat o impresie durabilă în timp.

De asemenea, cartea Indicativ „Poarta stelară” prezintă câteva întâmplări stranii petrecute la noi și în lume și care au rămas în continuare nedescifrate: dispariția Regimentului 14 Norfolk, cazul OZN de la Voronej, misterele din zona Bușteni-Sinaia.

Așa cum ne-a obișnuit, dr. Emil Străinu continuă și în cartea Indicativ „Poarta stelară” seria de dezvăluiri despre OZN-uri și extratereștri, dintre care amintim: înțelegerile făcute de conducători umani cu civilizații extraterestre, bugetele „negre” destinate realizării unor proiecte spațiale secrete, mărturia unei pământence, Karmel, despre interacțiunea cu extratereștri, din care putem arunca o privire asupra a ceea ce se întrevede în viitor pentru rasa umană.

 

Pe coperta 4:

Gen. bg. (rez.) dr. Emil Străinu la Salonul de Invenții „Archimedes”, Moscova, lângă o dronă de atac disimulată în pasăre, ce poate ataca singură sau în cârduri diverse obiective militare sau civile. Drona este fabricată de industria militară din Federația Rusă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0208 sec