India misterelor

India misterelor
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 228
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Prezenta culegere de nuvele introduce cititorul în lumea mirifică a misterelor Indiei aşa cum au fost trăite de autor sub pseudonimul Cezar Augustin, călătorul spiritual australian de origine română, care poartă în India numele de Ramdas.

Cartea aduce în prim plan o lume surprinzătoare în care delimitarea dintre tărâmul pământesc şi cel al altor universuri existenţiale aproape că dispare.

Nuvelele componente explorează un univers spiritual al unei lumi care nu încetează să uimească prin valenţele oferite trăirii vieţii umane.

India este un creuzet de experienţe teistice care, în ciuda aparenţei vizibile a lumii profane, continuă neîncetat să-şi revele sacrul existenţial. Oameni şi locuri participă la revelarea unei conştiinţe de excepţie trăită cu multiple nuanţări.

Mintea căutătorului spiritual este mereu fascinată de dezvăluiri de universuri inspiraţionale.

India este printre puţinele locuri din lume unde s-a păstrat viguroasă matricea primordială a sacrului, o realitate de mit, legendă şi mister redată de o imensă literatură tematică scrisă.

Iată trecerea în revistă a nuvelelor componente cărţii de faţă. în Pădurea maimuţelor aflăm ce consecinţe deosebite poate avea legea karmei. Pana de păun a zeiţei Sarasvati ne introduce în lumea mirifică a zeilor hinduşi. Un guru neobişnuit arată cum oamenii spirituali ai Indiei pot participa la rezolvarea unor probleme sociale precum este de pildă sărăcia. Expediţia rromilor prezintă cazul interesant al menirii unui popor originar din India. Suflet călător este revelarea unei conexiuni dintre lumea pământească şi cea a sufletelor de după moarte [Suflet călător a fost folosită pentru scrierea piesei de teatru Puterea iubirii publicată la editura Sarbatoare Publications, Sydney, Australia, în luna ianuarie 2009 (ISBN 978 0 9803392 7 7)]. Apele Gangelui prezintă puterea de purificare a vestitului fluviu sacru al Indiei, Gangele. Devadasi este relatarea unei întâlniri de excepţie cu reprezentanta unei tradiţii pe cale de dispariţie în India, cea a …


CUPRINS:

Despre autor

Prefaţă la ediţia anului 2014

1. Pădurea maimuţelor
2. Pana de păun a zeiţei Sarasvati
3. Un guru neobişnuit
4. Expediţia rromilor
5. Suflet călător

6. Apele Gangelui
7. Devadasi
8. Brahmanul din Rishikesh
9. Panditul salvat
10. Puterea focului

11. Maha Kumbha Mela
12. O karmă nemiloasă
13. Trimurti
14. Conştiinţa zeilor
15. Jagannath

16. Tulsi Devi
17. Graţia zeului Rama
18. Dinamismul karmei
19. Un zeu încarnat
20. Spirite pe Gange

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec