Închipuie-ţi toţi oamenii: O conversaţie cu Sfinţia Sa Dalai Lama despre bani, politică şi viaţă aşa cum ar putea fi

Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 176
Format: 15x23

DESCRIERE

Daca ai avea sansa sa stai de vorba cu Dalai Lama despre orice, ce subiect ai alege?

Fabien Ouaki, un om de afaceri de succes din Franta, a avut aceasta oportunitate si l-a întrebat pe Dalai Lama despre problemele de zi cu zi, cele care ne umplu ziarele si vietile. Aceasta carte contine marturiile acestor conversatii deosebite.

«În timpul unei întâlniri la Marsilia, în septembrie 1994, i-am explicat lui Dalai Lama ca as vrea sa-i pun niste întrebari mai profunde despre etica, afaceri, schimbarile globale, economie, relatii personale si compasiune în viata de fiecare zi.
„Poate aceasta carte sa ajute oamenii?” m-a întrebat. „Daca da, hai s-o facem! Pregateste întrebarile si eu ma voi stradui sa raspund cât mai bine.” Era foarte fericit sa gaseasca înca o ocazie de a comunica cu lumea.»

Sunt multe subiecte în aceasta carte: politic, social, personal si spiritual, inclusiv media si învatamântul, casatoria si sexul, dezarmarea si compasiunea.
# „Simpla dar profunda - poate fi recitita oricând cu placere. Imagine All the People este, de fapt, întelepciune pentru fiecare zi.” Actualities tibetaines (Franta)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0178 sec