Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului

Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 352

DESCRIERE

Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului

            Învață cum să-ți folosești toți anii din viață pentru a te trezi și a crește spiritual!

            Încurajatoare, pragmatică și plină de inspirație, cartea Înaintează în vârstă cu grație ne invită pe toți, indiferent de vârstă, să experimentăm trezirea spirituală. De vreme ce îmbătrânirea nu conduce automat și la maturizare spirituală, Kathleen Dowling Singh, autoarea cărții, explorează cauzele și condițiile pe care ni le putem crea în viață pentru a permite transformarea suferințelor predictibile asociate cu îmbătrânirea în oportunități complexe de a spori claritatea, iubirea, compasiunea și pacea.

            Limbajul direct și întrebările penetrante aduc învățăturile lui Kathleen în centrul vieții noastre; natura contemplativă a fiecărui capitol permite o cercetare neobișnuit de profundă.

            Ecumenică în spirit, ton și limbaj, Kathleen ne oferă înțelepciunea maeștrilor dintr-o varietate de tradiții spirituale: Chogyam Trungpa, Sfinții Apostolii, Annie Dillard și mulți alții.

 

            Nu este nevoie de peșteri sau de retreaturi cu durata de șapte ani. Cartea Înaintează în vârstă cu grație este o practică spirituală pentru viața trăită aici și acum.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1027 sec