In pat cu domnul presedinte - Marile scandaluri sexuale ale liderilor si impactul politic

In pat cu domnul presedinte - Marile scandaluri  sexuale ale liderilor si impactul politic
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93463-3-4
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 320
Format: 17x24
Categoria: Stiinte Politice

DESCRIERE

In pat cu domnul presedinte - Vladimir Alexe

…până la mijlocul secolului XX, afacerile extra-conjugale ale liderilor politici erau considerate drept „istorie mică”. Dreptul la „viaţa intimă" a fost, în general, respectat.

Iar influenţa sexuală a liderului apărea drept un fel de „avantaj colateral" al funcţiei supreme. Probabil că Henry Kissinger avea dreptate atunci când a afirmat că „puterea politică este excitantul sexual suprem”.

Pentru că ce constatăm?

…în istoria veche despre regele aztec Montezuma circula zvonul că ar fi avut 4.000 de femei. Numai să te gândeşti la asta şi exclami: „Săracu' bărbat!"

Nobilii din jurul său aveau câte femei îi ţineau pantalonii. O exagerare, desigur, care ţine de „istoria orală." Dar care trădează ceea ce, mult mai târziu, Henry Kissinger (un mare Don Juan în anii '60-80) o spunea pe şleau.

Alt sex-simbol aztec - Nezahualpili - se spune că a avut 100 de urmaşi de la zeci de femei. Trebuie să fi avut şi o memorie bună să ţină minte numele la toţi urmaşii.

Tot în vechime, un împărat din dinastia Chou deţinea (termenul este absolut exact) un harem de 37 de neveste şi nu mai puţin de 81 de amante. Iar curtenii aveau misiunea sacră de a ţine evidenţa ciclurilor menstruale, programând cu grijă pentru fertilitatea imperială contactele sexuale. Dacă greşeau, plăteau cu viaţa.

…în epoca modernă, câteva exemple sunt cât se poate de elocvente.

La sfârşitul secolului al XIX-lea, Preşedintele francez Edgar Faure sucomba în plin „sex oral", chiar la Elysee, pe o canapea, cu amanta, „madame Stenhail", lângă el. Pe care o convoca, de regulă, după-amiază. Evident, canapeaua cu pricina a devenit obiect istoric.

Nici Casa Albă nu stă mai prejos la capitolul locuri şi obiecte încărcate de semnificaţie sexuală.

Preşedinţii americani au utilizat pentru plăcerile lor sexuale tot soiul de dulapuri, toalete, locuri pe sub birouri, colţurile mai întunecate ale unor coridoare etc.

Palatul Elysee nu deţine, din acest punct de vedere, întâietatea.

Sexul şi Triunghiul de aur al Preşedinţilor Franţei din a V-a Republică (Valery Gis- card d'Estaing, Franţois Mitterrand, Jacques Chirac) luaseră, cel puţin, bunul obicei de a părăsi la sfârşitul programului Palatul Elysee şi a dispărea pur si simplu prin Paris, pe toată perioada nopţii.

A rămas celebră Bernadette Chirac care îl întreba de zor pe şoferul Presedintelui: „Ei bine, domnule, unde crezi că-şi va petrece noaptea soţul meu?"

La tragicul accident al lui Lady Di, ministrul de Interne a încercat o noapte întreagă să dea de Preşedintele Franţei pentru a-i comunica cât mai urgent ştirea. Noroc cu evlavioasa Bernadette, cea care a ţinut locul soţului ei şi a dirijat operaţiunile (Gurile rele spun că în calitate de conducător al filierei franceze „OPUS DEI”)

Un şofer de la o autocamionetă cu lapte, care făcea aprovizionarea noaptea, a alertat poliţia pariziană asupra unui „Ferrari" roşu, care îl tamponase. Era 3.00-4.00 dimineaţa.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, din „Ferrari" a descins amuzat un bărbat îmbrăcat sportiv: era Preşedintele Franţei, Valery Giscard d'Estaing. Pe cealaltă portieră a automobilului a coborât, foarte iritată de incident, simpatica actriţă Marlene Jobert. în compania căreia Valery Giscard d'Estaing petrecuse toată noaptea. Nu se ştie ce au scris în raportul lor poliţiştii.

Se ştie doar că au luat imediat poziţia de drepţi în faţa Preşedintelui, de la care aşteptau, cum era şi firesc, ordine.

Până şi austerul General Charles de Gaulle, întemeietorul celei de-a V-a Republici a avut - deşi n-aţi crede - o amantă. E drept că asta s-a întâmplat la sfârşitul primului război mondial, când Charles de Gaulle era mai tânăr. Amanta lui Charles de Gaulle era o aristocrată poloneză, în palatul căreia s-a consumat idila franco-poloneză.

Preşedintele Franţois Mitterrand şi-a petrecut o viaţă alături de familia sa secretă, extra-conjugală, acordând familiei oficiale câte un weekend. La funeralii însă a ţinut testamentar să fie prezentă şi a doua sa familie, alături de cea oficială.

A existat şi un preţ pe care l-au plătit preşedinţii adulterini.

Preşedintele Bill Clinton a fost adus de Procurorul Ken Starr până în pragul procedurii de „impeachment" (demitere din funcţie). Iar Preşedintele Israelului, Moshe Katzav, a fost deferit Justiţiei, judecat şi condamnat definitiv pentru „viol şi hărţuire sexuală", la „locul de muncă." Spre marea satisfacţie a organizaţiilor de femei din Israel.

Şi exemplele ar putea continua…


CUPRINS:

Sexul şi puterea politică

Partea I
SEXUL LIDERILOR POLITICI, SECRET DE STAT

Preşedinţii Franţei şi amantele lor oficioase
Preşedintele Franţei, Felix Faure, moare la Elysee, în cursul unui sex oral administrat de amantă
Cuplul Pompidou şi afacerea criminal - sexuală Markovici
Valery Giscard D'Estaing: Preşedintele „Latin-Lover"
«Familia secretă" a Preşedintelui Franţois Mitterrand: arta de a întreţine legături extra-conjugale pe banii contribuabililor, cu ajutorul serviciilor secrete
Jacques Chirac: omul poreclit „Trei minute, inclusiv duşul"
Marea iubire a lui Fidel Castro, o agentă a regimului Batista
„Carlos": Toate femeile „Şacalului".

Partea a II-a
LIDERI AUSTERI AI ISTORIEI, MARI AMATORI DE SEX, HOMOSEXUALITATE ŞI PEDOFILIE

Orientarea sexuală a premierului Jaroslaw Kaczynski, pusă în discuţie de Preşedintele Lech Walesa
„Nopţi albe" la Bagdad: în pat cu Saddam Hussein
„Călugăriţele" lui Gaddafi
-
Partea a III-a
AFEMEIAŢI, CUCERITORI DE PROFESIE, BOEMI

„Relatiile nepotrivite” ale preşedintelui Bill Clinton: Biblia şi sexul orar
Preşedintele Israelului Moshe Katzav, acuzat de viol şi hărţuire sexuală sau „sexul la locul de muncă”

Partea a IV-a
LIDERI CARISMATICI, DEPENDENŢI DE SEX

Ultimul Şahinşah al Iranului, Reza Pahlavi, suferea de priapism
Preşedintele Indoneziei Sukarno susţinea că „femeia e ca arborele de cauciuc: bună până la 30 de ani”
Dictatorul Ugandez Idi Amin Dada îşi măsura „virilitatea" în şedinţele de guvern
Sexul şi dictatorii bananieri: Somoza şi Duvalier („Papa Doc") „împăratul" Jean-Bedel Bokassa, acuzat că îşi devora adversarii politici
Sex-scandalurile Preşedintelui-poligam al Africii de Sud. Jacob Zuma: 3 neveste, 2 logodnice şi 20 de copii (oficiali)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec