În întuneric

În întuneric
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 416
Format: 12x29

DESCRIERE

O noapte ploioasă, în Londra. Un ritual de iniţiere din cadrul unei bande se sfârșește cu focuri de armă într-o maşină care virează brusc pe trotuar și plonjează într-o staţie de autobuz. Totul duce la moartea unei victime nevinovate. Dar realitatea este mult mai teribilă...

O viață este distrusă și alte trei sunt marcate pentru totdeauna: a tânărului care a apăsat pe tragaci, a unui bătrân gangster care plănuia o răzbunare mortală şi a femeii însărcinate care se luptă cu disperare să descopere adevărul. Cum se va descurca ea, cu numai două săptămâni înainte de a naşte, într-o lume în care moartea este un risc profesional?

Într-un oraş în care violenţa poate fi întâmplătoare sau meticulos planificată, în care bandele de adolescenți intră în conflict cu cele ale infractorilor de carieră şi în care loialitatea se plătește cu sânge, orice este posibil.

„La fel de bun ca maeștrii thrillerului Ian Rankin şi Val McDermid.”

Time Out

„O lectură vioaie, plină de spirit.”

The Times
„Un thriller şocant și extrem de bine scris.”

The Guardian
„O variaţie plină de inventivitate pe tema crimelor în serie.”

Sunday Telegraph
„În întuneric nu este doar un thriller pasionant şi un portret convingător al traficului de droguri în sudul Londrei, ci și o explorare emoționantă a durerii.”

Evening Standard

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec