În dialog cu îngerii (plus 40 de carti cu descrierea îngerilor)

În dialog cu îngerii (plus 40 de carti cu descrierea îngerilor)
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Format: 10,5x18

DESCRIERE

Dupa cum sugereaza si titlul, cartea contine, pe lânga descrierea îngerilor, 40 de imagini color ale diferitilor îngeri, denumite „carti” pentru ca se aseamana cu cartile destinate unui joc. Un joc avem si aici, un joc de încredere între noi si îngerii nostri. Va invitam sa intrati în acest joc si, prin el, în lumea îngerilor, de unde veti primi raze de lumina specifice nevoilor personale.

“Cartile cu îngerii ne pot ajuta în numeroase moduri. Putem invita în fiecare zi sau în fiecare saptamâna un înger care sa ne însoteasca, sa ne inspire la scoala, la lucru sau în relatiile personale. Putem alege un înger în ziua de nastere sau într-o zi cu semnificatie speciala, în noaptea dintre ani, înger pe care sa-l rugam sa ne însoteasca si sa ne ghideze pe parcursul unui an. Putem ruga un înger sa însoteasca un prieten sau o persoana apropiata cu care dorim sa avem o relatie mai profunda sau care trece printr-o perioada dificila. Putem descoperi care sunt îngerii cu care fiinta noastra are legaturi mai strânse, acest lucru fiind un ajutor pretios în procesul de autocunoastere.
Oricând îi vom chema, ei ne vor sustine sa facem fata dificultatilor, sa ne împlinim proiectele si sa ne integram în ordinea divina. Ramâne doar sa-i ajutam sa ne ajute, adica sa-i invitam sa faca parte din viata noastra, iar raspunsul lor nu va întârzia sa apara.” (extras din Felicia Tonita, „În dialog cu îngerii”)

“Îngerii sunt aici sa ne învete ca iubirea lui Dumnezeu raspunde tuturor problemelor si provocarilor. Sunt aici sa ne vindece de efectele fricii. Îngerii sunt vindecatori puternici si puteti lucra împreuna cu ei pentru a va grabi eforturile de vindecare. Cu cât îi invitam mai mult pe îngeri în vietile noastre, cu atât mai repede vietile noastre vor reflecta splendoarea cereasca. ”
extras din Doreen Virtue, „Vindecarea cu îngeri”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0590 sec