În căutarea realizării

În căutarea realizării
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Titlul în engleză: "Qwest For Achievement"

Pentru a obtine succesul trebuie sa ai entuziasm, curaj si o atitudine sanatoasa vis-a-vis de munca. In acesta carte vei gasi informatii revelatorii referitoare la toate elementele succesului: dorinta, curaj, entuziasm, timp, munca si autodepasire.
Orice om are o dorinta innascuta de a face ceva, de a fi cineva, de a ajunge undeva. Doar dorinta nu va duce pe nimeni nicaieri. Ea trebuie sa fie intarita de acel ceva care duce catre succes.
Primul si cel mai important pas catre realizarea de sine este identificarea scopului in viata, tinta pe care vrei sa o atingi. Apoi va trebui sa ai si dorinta de a ajunge acolo. Pentru a transpune dorinta in succes material trebuie sa respecti cateva reguli de baza: trebuie sa dai dovada de entuziasm, curaj si atitudine corecta fata de munca. Va trebui sa inveti cum sa-ti gestionezi in mod practic timpul si sa muncesti din rasputeri pentru a te autoperfectiona. Daca iti vei dezvolta o gandire si o actiune corecta, succesul iti este asigurat si vei fi pe drumul sigur catre realizarea de sine.
In acest volum toate aceste elemente: scop, curaj, entuziasm, timp, munca, perfectionare, etc. - au fost tratate in mod exhaustiv.

Alegerea unei profesii, a unei meserii nu a avut niciodata in trecut importanta pe care o are in prezent. Viata profesionala a individului nu mai implica detinerea de abilitati variate cum se intampla in trecut. Totul este specializat. In prezent o persoana trebuie sa fie bine instruita in a face foarte bine un anumit lucru. Pentru a face fata unei dure competitii, un tanar nu are nevoie doar de vaste cunostinte generale ci si de o specializare in ceva. Acesta va fi insa sprijinit in mare masura de entuziasmul si energia pe care i le confera sentimentul ca este persoana potrivita in locul potrivit, ca indeplineste o functie stabilita in prealabil de natura sa interioara. El are nevoie de evidentierea si de aportul tuturor abilitatilor sale. Si nu poate dispune de aceste abilitati decat daca se dezvolta intr-un mediu propice si in deplinatatea lor functionala. El nu poate atinge succesul deplin decat daca urmeaza chemarea naturii sale.
In alegerea unei cariere, puneti-va intrebarea daca aspectele acesteia va asigura sanatatea si longevitatea, daca aveti sperante reale sa accedeti catre o pozitie respectabila, daca lipsa de cunostinte generale sau specializate va plaseaza in dezavantaj.
Cel mai important lucru in viata este sa ai un tel, si sa posezi aptitudinile si perseverenta pentru a-l atinge.
Fragment din carte

Avantajele muncii constiincioase

Daca vom progresa constant in munca pe care o facem indeplinindu-ne sarcinile zilnice cu constiinciozitate, intr-un anumit interval de timp vom obtine numeroase avantaje. Rezultate si mai rapide vom avea daca vom actiona in spiritul binelui si daca vom cauta in permanenta sa ne imbunatatim natura interioara.
Acestea sunt avantajele pe care le vom avea daca vom munci cu constiinciozitate:

1). Mai multe cunostinte muncind din ce in ce mai mult.
2). Un salariu mai bun si o pozitie mai buna.
3). Mai multa putere si influenta, mai multa responsabilitate.
4). Incredere imensa si siguranta.
5). Originalitate, sinceritate si cinste.
6). Corectitudine, franchete si curaj.
7). Multumire sufleteasca si liniste spirituala.
8). Fericire autentica.
9). Sanatate mai buna.
10). Oportunitati mai bune pentru a avansa.
11). Metode mai bune de lucru.
12). Capacitate si caracter mai bune.
13). Nume, recunoastere si respect.
14). Recunostinta, rigurozitate si promptitudine.
15). Punctualitate si disciplina.
16). Mai multe privilegii si mai multa libertate.
17). Originalitate, resurse si mai multa libertate.
18). Succes in viata in general.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec